search
Netflix voegde al deze series nieuw toe afgelopen week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde al deze series nieuw toe afgelopen week

Het was een vrij drukke week op Netflix, met al deze nieuwe series.

Het was een behoorlijk goede week voor Netflix-abonnees. Er werden veel nieuwe series toegevoegd aan het aanbod van de grootste streamingdienst van de wereld.

LEGO Friends: Girls on a Mission (4 seizoenen): Vijf hartsvriendinnen gaan op een missie om Heartlake City te beschermen tegen een aantal slechte mensen en stellen daarmee hun teamwerk, verstand en moed op de proef.

Riverdale (S06E10): Riverdale heeft een held nodig: Archie. De bende vindt een nieuwe arena in de strijd tegen Percival, die verdeeldheid zaait. Het kwaad bloeit weer op bij de Blossoms.

Better Call Saul (S06E01 en S06E02): Na de inbraak bij Lalo slaat Nacho op de vlucht. Jimmy en Kim bedenken een plan om Howard te saboteren. Mike begint te twijfelen aan de intenties van Gus.

Pacific Rim: The Black (seizoen 2): Nadat Kaiju Australië hebben verwoest, gaan een broer en zus met een Jaeger op zoek naar hun ouders. Ze ontmoeten nieuwe wezens, ongure types en onverwachte bondgenoten.

Better Call Saul (seizoen 6, deel 1; wekelijks een nieuwe aflevering): Deze voor een Emmy genomineerde Breaking Bad-prequel volgt de transformatie van de onbeduidende raadsman Jimmy McGill tot de omstreden advocaat Saul Goodman.

Yakamoz S-245: De aarde is door een ramp getroffen. Een zeebioloog op onderzeese missie moet samen met de bemanning vechten voor zijn leven als een samenzwering aan het licht komt.

Conversations with a Killer: The John Wayne Gacy Tapes: Hij dineerde met de machtigen der aarde en aasde op de kwetsbaren. Onder zijn brede glimlach zat de gruwelijke duisternis van een sadistische seriemoordenaar.

Russian Doll (seizoen 2): Nadia gaat steeds opnieuw dood en beleeft haar 36e verjaardag telkens weer. Ze zit vast in een surrealistische tijdlus en wordt geconfronteerd met haar sterfelijkheid.

The Marked Heart: Een man die vastbesloten is om wraak te nemen op de orgaansmokkelaars die zijn vrouw hebben vermoord, ontmoet de vrouw die het hart van zijn echtgenote heeft ontvangen.

He's Expecting: Een succesvolle reclamemaker denkt zijn zaakjes op orde te hebben, maar raakt zwanger. Hij krijgt te maken met sociaal onrecht waar hij nooit bij heeft stilgestaan.

Heartstopper: In deze serie over volwassen worden ontdekken tieners Charlie en Nick dat hun onwaarschijnlijke vriendschap misschien meer is terwijl ze met school en liefde worstelen.

Selling Sunset (seizoen 5): De elitemakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Het draait allemaal om relaties en dat betekent vaak groot drama.

The Seven Lives of Lea: Léa vindt een lijk en wordt wakker in de jaren 90. Ze ondergaat 7 gedaanteverwisselingen terwijl ze het mysterie van zijn dood probeert op te lossen "” en te voorkomen.

Aanbevolen artikelen