search
Nieuw op Netflix: De bloedmooie makelaars zijn terug in 'Selling Sunset' seizoen 5

Nieuw op Netflix: De bloedmooie makelaars zijn terug in 'Selling Sunset' seizoen 5

De bloedmooie makelaars van The Oppenheim Group zijn terug voor alweer het vijfde seizoen van de reeks...

Geoffrey Ketels
Goed nieuws voor iedereen die fan is van de (toch wel geweldige) reeks Selling Sunset. Het vijfde seizoen van de serie is vanaf vandaag namelijk te bekijken op streamingdienst Netflix.

Een eerste vraag die zich opdringt voor wat het nieuwe seizoen van de reeks Selling Sunset betreft is of Christine zich zal weten te gedragen of niet. Bovendien is het ook uitkijken naar hoe Chrishell de scheiding met haar man weet te verwerken.

Griekenland
Voor het vijfde seizoen van de serie Selling Sunset geldt dat de makelaars afreizen naar het zonnige Griekenland. Ook centraal in het vijfde seizoen staat het dating avontuur van Jason met Chrishell.

Kijkers van de reeks maken in het vijfde seizoen ook kennis met een nieuwe makelaar. Zij luistert naar de naam Chelsea. Tegelijkertijd lijkt het er ook naar uit te zien dat nieuwe manager Mary een lastige taak wacht. Welke makelaar wordt er immers aan de deur gezet?

Het vijfde seizoen van Selling Sunset is vanaf vandaag, vrijdag 22 april 2022 te bekijken op streamingdienst Netflix en bestaat uit in totaal tien afleveringen.

Aanbevolen artikelen