Problemen voor 'The Witcher: Blood Origin'?

Problemen voor 'The Witcher: Blood Origin'?

De cast van The Witcher: Blood Origin moet terugkeren voor heropnames van de serie.

Jim Pedd, 23 april 2022 11:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De opnames van Netflix-serie The Witcher: Blood Origin werden afgelopen november afgerond. Maar het blijkt dat er nog werk verricht moet worden.
Redanian Intelligence meldt op basis van berichten op sociale media van cast- en crewleden, dat er heropnames plaatsvinden. Ook showrunner Declan de Barra meldde dit op sociale media. Eerder hoorden we al dat de heropnames plaats zouden vinden en op 12 april van start zouden gaan, met een tijdsduur van plusminus een week.

The Witcher: Blood Origin
De opnames van The Witcher: Blood Origin werden in eerste instantie op 21 november afgerond, enkele weken voordat de eerste trailer werd vrijgegeven.

De clip verscheen tegelijk met The Witcher seizoen 2 en introduceerde hoofdpersonages Eile, Fjall en Scian, die als groep over de grote en oeroude landschappen van het Continent reizen in de serie. Ook zagen we wat flitsen van geweld van The Witcher: Blood Origin, waaronder strijdende elfenclans, die worstelden om heerschappij over het land.

The Witcher: Blood Origin speelt zich 1.200 jaar voor de gebeurtenissen van de hoofdserie af en laat heel wat nieuwe personages in het Witcher-universum zien.
Bron: CBR

Lees meer over: The Witcher Blood Origin, The Witcher, Netflix, Michelle Yeoh

Populair nieuws