HBO Max voegde maar liefst 23 (!) series nieuw toe

HBO Max voegde maar liefst 23 (!) series nieuw toe

Het was weer een drukke week op HBO Max met veel nieuwe series.

Jim Pedd, 23 april 2022 17:09

Elke zaterdag kijken we welke series allemaal nieuw toegevoegd zijn aan het aanbod van de relatief nieuwe streamingdienst HBO Max. En wederom zijn dat er heel veel! We duiken er maar meteen in.

The Weight of the Nation (seizoen 1, aflevering 1-4): Deze vierdelige documentaire informeert over de nieuwste ontdekkingen aangaande de oorzaken en gevolgen van overgewicht. Weight of the Nation choqueert de kijker door de consequenties van overgewicht in beeld te brengen en doet hierin geen concessies.

Motherland (seizoen 1-3): Een groep niet zo perfecte ouders tonen de komische en idiote kanten van het moederschap van welgestelden, die hun best doen om bij te blijven.

Victor and Valentino (seizoen 2): Victor en Valentino is een avontuurlijke komedie over twee half broers, die de zomer bij hun oma doorbrengen in het plaatsje Monte Macabre. In dit kleine, mysterieuze stadje komen mythen en legenden uit de folkore van Midden Amerika tot leven.

Unikitty! (seizoen 3): Unikitty verlaat de Lego-film en creëert haar eigen wereld vol avontuur, spanning en dansfeestjes! Ze heeft een goed hart en een kort lontje en doet letterlijk alles wat nodig is om haar koninkrijk tevreden te houden.

Uncle Grandpa (seizoen 1 en 2): Ome Opa is de magische Oom en Opa van iedereen ter wereld, en als hij langskomt valt er altijd iets te beleven! Deze nieuwe serie zit vol visuele grappen en heeft een spannend format. De show draait om Ome Opa en zijn vrolijke bende.

The Flight Attendant (seizoen 2): Hoe het leven in een nacht kan veranderen. Stewardess Cassandra Bowden wordt met een kater wakker in haar hotelkamer in Bangkok. Naast haar ligt een dood persoon, maar ze heeft geen idee wat er gebeurd is.

Teletubbies (seizoen 1): De tijdloze Teletubbies maken een nieuwe start voor een nieuwe generatie.

Summer Camp Island (seizoen 2 en 3): Oscar en Hedgehog zijn zojuist afgeleverd bij Zomerkamp in Maine. Zodra de ouders het eiland verlaten, gebeuren er de vreemdste dingen.

Steven Universe (seizoen 4 en 5): Steven mag dan wel niet zo krachtig zijn als de Edelstenen, het weerhoudt hem er niet van om Granaat, Amethist en Parel te vergezellen op hun magische avonturen.

Mr. Magoo (seizoen 1): Iedereen is dol op Magoo! Dit opgewekte kereltje is altijd bereid een handje te helpen. Maar doordat hij niet doorheeft dat hij dringend een bril nodig heeft, is hij een wandelende ramp!

Monster Beach (seizoen 1): Monster Beach volgt de ijzingwekkend grappige avonturen van de surfende zus en broer Jan en Dean, die bij hun oom en een stel ondeugende monsters een gruwelijk leuke tijd doorbrengen tijdens een eindeloze vakantie op het Iki-Iki eiland.

Infinity Train (seizoen 1): Nadat ze op een mysterieuze, interdimensionale trein zijn gestapt, betreden de passagiers wonderlijke werelden waarin ze puzzels moeten oplossen en monsters moeten overmeesteren om hun weg terug naar huis te kunnen vinden.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty (S01E07)
Young Sheldon (S05E18)
The Informant (S01E05)
One True Singer (S01E05)
Game Theory with Bomani Jones (S01E06)
Julia (S01E06)
Tokyo Vice (S01E04)
All American: Homecoming (S01E08)
All American (S04E15)
Clarence (S01E43)
The Invisible Pilot (S01E03)

Lees meer over: HBO Max, weekoverzicht

Populair nieuws