Nieuwste Netflix-serie 'Heartstone' is een gigahit

Nieuwste Netflix-serie 'Heartstone' is een gigahit

Heartstone scoort een zeldzame 100 procent op Rotten Tomatoes, behoorlijk knap!

Jim Pedd, 24 april 2022 08:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een nieuwe week en een nieuwe vrijdag met nieuwe content op Netflix is gepasseerd. En zoals zo nu en dan gebeurt, is een van die nieuwe series enorm goed ontvangen. Het gaat om Heartstopper, dat een opmerkelijke 100% op Rotten Tomatoes krijgt.

Heartstopper is een YA romance serie gebaseerd op de graphic novel van Alice Oseman, die de serie bedacht en elke aflevering schreef. De serie Heartstopper kreeg acht afleveringen.

Heartstopper wordt goed ontvangen
Op moment van schrijven scoort Heartstopper een opvallende 100 procent op Rotten Tomatoes. Ook het publiek is blij, want bij hen scoort de serie 99%.

Zo schrijft The Hollywood Reporter dat Heartstopper enorm verslavend is door zijn stijl. "De interesse van Euphoria in adolescente emoties hangt af van een overdreven nihilisme. Maar voor Heartstopper geldt dat de serie leunt richting eerlijkheid en met een coming-of-age verhaal komt dat vooral opvallend is omdat het zo lief is."

Netflix omschrijft Heartstopper als volgt: "Jongen ontmoet jongen. Jongens worden vrienden. Jongens worden verliefd. Toen de lieve Charlie de rugby-fanaat Nick leerde kennen, kwam het stel er al snel achter dat hun onwaarschijnlijke vriendschap zou verworden tot een romance. Charlie, Nick en hun vrienden moeten omgaan met deze reis van zelfontdekking en acceptatie."


Bron: ComicBook

Lees meer over: Heartstone, Netflix, Rotten Tomatoes

Populair nieuws