search
Kan je niet genoeg krijgen van 'Selling Sunset'? Check dan deze 3 series op Netflix

Kan je niet genoeg krijgen van 'Selling Sunset'? Check dan deze 3 series op Netflix

Selling Sunset is een van de best scorende series op Netflix op dit moment.

Jim Pedd
Selling Sunset is een van de best scorende series op Netflix op dit moment. Tijd dus om eens te kijken welke series je niet wil missen als je helemaal wild bent van Selling Sunset.

De serie Selling Sunset is een Netflix Original en een heuse realityserie. Volgens Netflix volgen we de 'elitemakelaars' van de Oppenheim Group. Zij verkopen het luxe leventje aan rijke kopers in de stad Los Angeles. Relaties staan centraal. En natuurlijk, zonder twijfel, zorgt dat voor groot drama in de levens van alle betrokkenen.

Drie tips die je niet wil missen
Goed, welke drie series wil je dan niet missen als je fan bent van Selling Sunset. We zetten ze op een rij:

Selling Tampa: De powervrouwen van de black-owned makelaardij Allure Realty combineren plezier met zaken en domineren de luxueuze vastgoedmarkt van Tampa.a

Motel Makeover: Tegen de achtergrond van projectvalkuilen en een pandemie besluiten twee vriendinnen als zakenpartners vervallen motels op te knappen om reizigers aan te trekken.

Million Dollar Beach House: Als gretige jonge makelaars een deal proberen te sluiten voor luxe aanbiedingen in de Hamptons, ontstaat er felle concurrentie en is het drama onmiskenbaar.Aanbevolen artikelen