search
Netflix-serie met Arnold Schwarzenegger krijgt indrukwekkende cast

Netflix-serie met Arnold Schwarzenegger krijgt indrukwekkende cast

Schwarzenegger gaat in een spionage-avonturenserie spelen met veel bekende namen.

Bram de Groot
Netflix en Skydance Television hebben de indrukwekkende cast vastgelegd voor de aankomende spionage-avonturenserie onder leiding van Arnold Schwarzenegger. Het wordt zijn eerste rol in een tv-serie.

De serie, die momenteel geen titel heeft, begint als Luke (Schwarzenegger) en zijn dochter Emma (Monica Barbaro) erachter komen dat ze elk al jaren in het geheim als CIA-agenten werken. Het paar realiseert zich al snel dat hun hele relatie een leugen is geweest en dat ze elkaar niet helemaal kennen. Ze worden al snel gedwongen om samen te werken.

Indrukwekkende cast
Er zijn nu negen namen toegevoegd als vaste gezichten en er komen er nog vijf bij in een terugkerende hoedanigheid. Van de vaste acteurs zijn er tal voor rollen als CIA-agenten, waaronder Travis Van Winkle als de wijze maar aardige Aldon, Milan Carter als het aan het bureau vergrendelde sympathieke Barry, Fortune Feimster als Luke's sarcastische beschermeling Roo en Barbara Eve Harris zal de rol spelen van de stoere regiodirecteur Dot.

Buiten het bureau zijn er Jay Baruchel als Emma's lieve en nietsvermoedende vriendje van de kleuterjuf Carter, Gabriel Luna als charismatische wapenhandelaar Boro, Aparna Brielle als de enigszins geïntimideerde NSA-analist Tina, Fabiana Udenio als Luke's ex-vrouw Tally en Andy Buckley als Tally's attente huidige vriend.

De serie is afkomstig van maker, uitvoerend producent en showrunner Nick Santora (Scorpion) met Schwarzenegger, Adam Higgs, Scott Sullivan en Skydance's David Ellison, Dana Goldberg en Bill Bost die ook uitvoerend produceren.


Aanbevolen artikelen