search
Netflix komt met prachtseries deze week
Series / Featured

Netflix komt met prachtseries deze week

De serie Ozark eindigt straks op Netflix met zijn tweede deel van het vierde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vandaag zetten we, zoals je gewend bent, voor je op een rij welke series in elk geval nieuw op Netflix te zien zijn deze week. We hebben alvast vijf titels voor je, waaronder een van de grootste knallers van het jaar: Ozark, waarvan het tweede deel van het vierde (en laatste) seizoen te zien zal zijn.

VANAF 27 APRIL
Bullsh*t The Gameshow: Deelnemers strijden om moeilijke triviavragen correct te beantwoorden. Mochten ze geen antwoord hebben, kunnen ze naar plan b gaan: liegen!

Komi Can't Communicate: Op een middelbare school vol unieke personages helpt Tadano zijn verlegen en mensenschuwe klasgenote Komi om haar doel te bereiken: bevriend raken met honderd mensen.

VANAF 28 APRIL
Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles (seizoen 1): Een tienerkonijn dat een echte samoerai wil worden, werkt samen met zijn nieuwe krijgersvrienden om hun stad te beschermen tegen Yokai-monsters, ninja's en kwade aliens.

VANAF 29 APRIL
Grace and Frankie (seizoen 7): De deftige Grace en de excentrieke Frankie zijn verre van vrienden, maar als hun echtgenoten op elkaar verliefd worden, begint tussen hen ook een vriendschap.

Ozark (seizoen 4, deel 2): Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen