Deze 3 series op HBO Max, Disney+ en Netflix wil je niet missen

HBO Max, Disney+ en Netflix komen deze week met een paar heel toffe titels.

Jim Pedd, 25-04-2022 09:54

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Elke maandag zetten we de drie grootste aankomende nieuwe series van de week voor je op een rij. Deze week hebben we titels van HBO Max, Disney+ en Netflix voor je.
De week begint vandaag, met de serie Gentleman Jack, dat zijn tweede seizoen lanceert. Op 27 april kan je dan op Disney+ genieten van drie seizoenen van de hitserie Mayans M.C. en daarna op 29 april van de afronding van Ozark op Netflix. Hieronder de drie titels.

VANAF 25 APRIL OP HBO MAX
GENTLEMAN JACK (seizoen 2): Het waargebeurde verhaal van de Engelse grondbezitter Anne Lister vormde de inspiratie voor deze HBO-dramaserie. Ze erft Shibden Hall en probeert het nieuw leven in te blazen door een vrouw te nemen, een gewaagde stap in die tijd.

VANAF 27 APRIL OP DISNEY+
Mayans M.C. (seizoen 1-3): In de nasleep van de gebeurtenissen uit 'Sons of Anarchy' volgen we de strubbelingen van Ezekiel "EZ" Reyes, een prospect van de Mayans motorclub aan de grens van Californië/Mexico. EZ is zoon van Latijns-Amerikaanse ouders wiens Amerikaanse droom aan diggelen werd geslagen door een kartel. Vastbesloten om wraak te nemen wordt EZ meegezogen in een wereld die hij niet voor ogen had gezien en vooral, een wereld waaruit hij niet kan ontsnappen.

VANAF 29 APRIL OP NETFLIX
Ozark (seizoen 4, deel 2): Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.
Lees meer over: HBO Max, Netflix, Disney Plus, Gentleman Jack, Mayans MC, Ozark

Populair nieuws