'Loki' seizoen 2 wordt nog beter

'Loki' seizoen 2 wordt nog beter

Tom Hiddleston keert straks terug voor het tweede seizoen van Disney+ serie Loki.

Jim Pedd, 25 april 2022 om 08:43

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Loki seizoen 1 is zonder twijfel de beste Marvel Studios-serie die tot nu toe gemaakt is. De serie opende ook behoorlijk grote deuren voor Phase Four van het Marvel Cinematic Universe, met name door de enorme en explosieve finale.
De finale van Loki opende namelijk het multiversum en introduceerde ons de versie van Kang the Conquerer gespeeld door Jonathan Majors. Maar het lijkt erop dat volgens schrijver Michael Waldron het tweede seizoen nog beter wordt.

Loki seizoen 2
Tijdens een interview met The Playlist vertelde Waldron:

"Nou, ik bedoel, kijk, wat Kate deed met Kasra Farahani, onze production designer, Christine Wada, onze kostuumdesigner, en de hele crew en het vaststellen van de look van de serie. Ik bedoel, je ziet het: het is echt enorm spectaculair. Het ziet er niet als televisie uit. Het had er niet meer premium uit kunnen zien. Dus wat zij gedaan hebben, is echt ongelofelijk."

Dat wordt in een tweede seizoen eigenlijk alleen maar beter. "Ik ken Benson en Morehead. Zij zijn geweldig, oprecht briljant. Ik denk dat ze gaan doen wat iedereen met dit project voor elkaar krijgt, namelijk het enorm verbeteren en naar een hoger niveau tillen."

Loki krijgt na de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness zijn tweede seizoen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Tom Hiddleston, loki, Disney plus, Marvel studios

Populair nieuws