Eerste recensies 'The Godfather'-serie 'The Offer'

Eerste recensies 'The Godfather'-serie 'The Offer'

Met rollen voor Giovanni Ribisi, Colin Hanks, Justin Chambers, Lou Ferrigno, Juno Temple en Burn Gorman.

Bram de Groot, 25 april 2022 om 11:10

Even geleden kregen we al een indruk op de serie The Offer van de Amerikaanse streamingdienst Paramount+. Nu zijn de eerste recensies online verschenen en krijgen we te weten of de serie goed wordt ontvangen.
Op het moment van schrijven staat The Offer op een matige 50 procent na twaalf opgenomen reviews. Er kan zeker nog wat veranderen, maar het is duidelijk dat de serie over de productie van de misdaadklassieker The Godfather toch wat tegenvalt.

Smakeloze Godfather-cosplay
"Wat onopvallend ontstaat, is een soort smakeloze Godfather-cosplay zonder inhoud. Het heeft niets te zeggen en heel weinig te bieden, behalve om steeds zelfvoldaan een verhaal te vertellen over hoe The Godfather werd gemaakt," schrijft Rodrigo Perez van The Playlist.

Nick Schager van The Daily Beast vond de serie ook matig: "An offer you can refuse."

Zenuwslopende verkenning
Positiever is de recensent van Collider. "The Offer is een zenuwslopende en opwindende verkenning van het maken van een van de meest iconische en invloedrijke films van de 20e eeuw," aldus Maggie Lovitt.

"De serie bestookt de kijker met stijlvolle personages met opgeblazen ego's die strijden om de controle over The Godfather," aldus John Townsend van Slant Magazine.
Bron: Rotten Tomatoes

Lees meer over: The Offer, The Godfather, Miles Teller, Matthew Goode, Juno Temple, Giovanni Ribisi

Populair nieuws