Deze 'Star Wars'-schurk is niet terug voor 'Obi-Wan Kenobi'

Fans dachten dat Obi-Wan Kenobi Darth Maul zou terugbrengen, maar dat gaat niet gebeuren.

Jim Pedd, 27-04-2022 07:14

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Obi-Wan Kenobi-regisseur Deborah Chow gaat in op recente geruchten dat mogelijk Darth Maul overwogen is voor de Disney+ serie. Dat blijkt helemaal niet te kloppen.
De serie Obi-Wan Kenobi brengt Ewan McGregor, Hayden Christensen, Joel Egerton en Bonnie Piesse terug naar de Star Wars-franchise. Chow regisseerde de serie, nadat zij eerder meewerkte aan een andere serie in de franchise, The Mandalorian.

Obi-Wan Kenobi
Obi-Wan Kenobi speelt zich af tijdens de jaren waarin Obi-Wan leeft op de planeet Tatooine. Hij waakt daar over een jonge Luke Skywalker, terwijl hij tegelijk door de komst van een jonge Jedi bijna gedwongen wordt om in actie te komen. Zodoende krijgt hij te maken met een gewelddadige Darth Vader.

Maar even werd gespeculeerd dat de Obi-Wan Kenobi-serie nog een oude bekende terug zou brengen, namelijk Darth Vader.

Tijdens een interview met GamesRadar vertelde Chow dat dit niet gaat gebeuren. Dave Filoni, producent en Star Wars-schrijver, zou daar niet aan hebben getrokken.

"Zolang ik betrokken ben geweest, hebben wij nooit iets met Darth Maul te maken gehad. Dave [Filoni] heeft dat verhaal al op prachtige wijze verteld."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Star Wars, Darth Maul, Disney Plus, Deborah Chow

Populair nieuws