Ewan McGregor scheet in zijn broek van Darth Vader tijdens eerste scène 'Obi-Wan Kenobi'

En de Grand Inquisitor en Obi-Wan Kenobi op foto's uit de nieuwe Star Wars-serie.

Bram de Groot, 26 april 2022 10:21

Er zijn drie nieuwe foto's uit het aanstaande Obi-Wan Kenobi verschenen, met een nieuwe kijk op Ewan McGregors bekende Jedi samen met Rupert Friends Grand Inquisitor.
Op de foto's zien we twee belangrijke locaties:, namelijk de woestijnplaneet Tatooine die elke Star Wars-fan maar al te goed kent, en een futuristische planeet in cyberpunkstijl genaamd Daiyu.

Doodsbang voor Darth Vader
In gesprek met Total Film zei McGregor dat hij "een behoorlijke schok van absolute angst" voelde toen hij voor de eerste keer tegenover het Darth Vader-personage stond:

“Ik heb Darth Vader nog nooit ontmoet. Ik had de scène met Vader gerepeteerd, maar niet met de helm op of iets dergelijks. Toen we de scène gingen opnemen en toen ze 'actie' riepen, kwam hij van achter op me af," zei de hoofdrolspeler.

"Ik draaide me om en f–king Darth Vader kwam op me af. Het was alsof ik weer zes was. Ik had nog geacteerd voor Vaders helm. Ik had hem nog nooit in de ogen gekeken," voegde McGregor toe. "Het maakte me bang. Ik maak geen grap. Het gaf me een behoorlijke schok van absolute angst. Ik had zoiets van: 'Oh mijn god, dat is geen acteren. Dat is echt. Ik ben nu echt, echt bang.'"

Obi-Wan Kenobi start op 27 mei op Disney+. Hieronder de drie nieuwe foto's.

Bron: Total Film

Lees meer over: The Mandalorian, Ewan McGregor, Star Wars, Obi Wan Kenobi, Cassian Andor

Populair nieuws