search
Teleurstellend nieuws over Prime Video-hit 'Reacher'
Series / Nieuws

Teleurstellend nieuws over Prime Video-hit 'Reacher'

Prime Video boekte groot succes met de serie Reacher, maar we hebben slecht nieuws.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na een recordbrekend aantal kijkers op Prime Video, keert Reacher terug voor een tweede seizoen. Het verhaal van het geliefde personage van schrijver Lee Child wordt daarmee straks voortgezet.

Daarin is Alan Ritchson ook weer terug in de titelrol. Maar hij zou zomaar eens de enige ster kunnen zijn die terugkeert voor deze tweede ronde.

Reacher
Jack Reacher staat erom bekend iemand te zijn die rondzwerft en op willekeurige plekken klussen op zich neemt. Showrunner Nick Santora vertelde recent tijdens een interview met TVLine dat er altijd een kans bestaat dat een personage dat niet 'Jack Reacher' heet terug keert.

Maar dat gezegd hebbende, hebben de boeken rond Reacher vaak nieuwe personages omvat naast de titelheld. "Ik zal je dit zeggen, en ik probeer niet ergens omheen te draaien: je weet nooit of een personage terug keert."

"Wie weet krijgen we ineens een idee waardoor we denken: 'Weet je wat? Misschien kan dat personage wel terugkeren in seizoen 2 of seizoen 3', en dan breng je hen terug voor een uitgebreider bezoek."

Maar: "Reacher is geen personage met een entourage. Hij is een lone wolf."



Aanbevolen artikelen