search
Netflix voegde deze series nieuw toe afgelopen week
Series / Nieuws

Netflix voegde deze series nieuw toe afgelopen week

Netflix kwam met weer een hele rits nieuwe series deze week, waaronder het einde van Ozark.

Elke vrijdag zetten we de nieuwe toevoegingen die Netflix heeft gedaan voor je op een rij. Vandaag duiken we er uiteraard ook weer in!

Riverdale (S06E11): Tik tak, de tijd raakt op voor Pop's als Percival het heeft gemunt op het geliefde hamburgerrestaurant. Kan Tabitha terugreizen naar het verleden en het heden redden?

Better Call Saul (S06E03): Nacho kan geen kant meer op en sluit een deal. Het OM probeert Jimmy over te halen het kartel te verraden. Huell helpt met het plan tegen Howard.

Les 7 Vies de Lea (1 seizoen): Léa vindt een lijk en wordt wakker in de jaren 90. Ze ondergaat 7 gedaanteverwisselingen terwijl ze het mysterie van zijn dood probeert op te lossen "” en te voorkomen.

Bullsh*t The Gameshow: Deelnemers strijden om moeilijke triviavragen correct te beantwoorden. Mochten ze geen antwoord hebben, kunnen ze naar plan b gaan: liegen!

Komi Can't Communicate: Op een middelbare school vol unieke personages helpt Tadano zijn verlegen en mensenschuwe klasgenote Komi om haar doel te bereiken: bevriend raken met honderd mensen.

Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles (seizoen 1): Een tienerkonijn dat een echte samoerai wil worden, werkt samen met zijn nieuwe krijgersvrienden om hun stad te beschermen tegen Yokai-monsters, ninja's en kwade aliens.

Grace and Frankie (seizoen 7): De deftige Grace en de excentrieke Frankie zijn verre van vrienden, maar als hun echtgenoten op elkaar verliefd worden, begint tussen hen ook een vriendschap.

Ozark (seizoen 4, deel 2): Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen