search
Bizar personage Man-Thing in Marvels Halloween-special 'Werewolf by Night'
Series / Nieuws

Bizar personage Man-Thing in Marvels Halloween-special 'Werewolf by Night'

Een redelijk obscuur Marvel-personage kan wel eens de perfecte toevoeging zijn in het speciale horror-project van de studio.

Het lijkt erop dat Man-Things eerste verschijning in het Marvel Cinematic Universe wel eens sneller kan komen dan verwacht. Het lijkt erop dat we het bizarre personage namelijk terug gaan zien in Halloween-special Werewolf by Night!

Eerder dit jaar ging er al een gerucht dat het geliefde horror-personage van Marvel zijn eigen Halloween-special op Disney+ zou krijgen, maar volgens bronnen is dit niet helemaal het geval.

Kleine rol voor het manding?
Cosmic Circus, dat een betrouwbare bron is gebleken in het verleden, liet eerder al weten dat Laura Donnelly de rol van Elsa Bloodstone zou spelen in Werewolf by Night. Nu zou daar dus Man-Thing nog eens bijkomen.

Naar verluidt zouden de opnames van het project al zijn afgerond en slechts drie weken hebben geduurd.

Over Man-Thing werd in 2000 al eens een film gemaakt die direct naar video werd verbannen. Afgezien van dat niemendalletje hebben we hem nog niet eerder in live-action gezien. Wel is het zo dat zijn naam werd genoemd in een aflevering van Agents of SHIELD en dat zijn gezicht in Thor: Ragnarok als decoratie was te zien in de toren van de Grandmaster.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen