Disney+ kondigt gloednieuwe 'Star Wars'-serie aan

Disney+ kondigt gloednieuwe 'Star Wars'-serie aan

Star Wars komt met een serie getiteld Tales of the Jedi op Disney+.

Jim Pedd, 29 april 2022 08:31

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er is een gloednieuwe Star Wars-serie aangekondigd: Tales of the Jedi. De serie zal een anthologie worden, wat inhoudt dat er elke aflevering weer een nieuw verhaal verteld wordt.
Tales of the Jedi wordt een animatieserie en onthuld tijdens de Star Wars Celebration. Dat is een jaarlijkse conventie die sinds 1999, het jaar waarin de film Star Wars: The Phantom Menace uitgebracht werd, terugkeert.

Tales of the Jedi
De nieuwe animatieserie is onthuld via de website van de Star Wars Celebration. Opmerkelijk genoeg lijkt de aankondiging in eerste instantie een fout te zijn geweest.

De aankondiging werd namelijk van de website gehaald vlak nadat iemand op Reddit een screenshot plaatste. Maar daarna werd besloten om de boel weer live te zetten en zagen we het panel alsnog aangekondigd worden.

Er zijn nog geen details bekend over de Tales of the Jedi-serie. Op 28 mei, tussen 14:30u en 15:30u worden er details onthuld in een panel met Amy Ratcliffe als presentatrice en inmiddels legendarisch schrijver en regisseur Dave Filoni als speciale gast.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Wars, Tales of the Jedi, Disney Plus

Populair nieuws