search
Disney+ maakt er een geweldige week van vol nieuwe series
Series / Featured

Disney+ maakt er een geweldige week van vol nieuwe series

Disney+ voegde echt heel veel series nieuw toe deze week, check hier het overzicht.

Het was druk op Disney+ deze week als we kijken naar alle nieuwe series die zijn toegevoegd aan het aanbod! We zetten eerst de nieuwe series met complete seizoenen op een rij en duiken dan in de shows met nieuwe afleveringen.

Sketchbook (seizoen 1): Deze documentaireserie neemt ons mee op de bureaus en in het leven van getalenteerde kunstenaars en animatoren. Elke aflevering concentreert zich op een enkele artiest die ons leert hoe we een enkel iconisch personage uit een Walt Disney Animation Studios-film kunnen tekenen. Terwijl we de stappen leren om deze personages te tekenen, ontdekken we ook dat de artiesten zelf elk een uniek verhaal te vertellen hebben over hoe ze hun weg naar Disney hebben gevonden en hun gekozen personage. Deze exclusieve ervaring, van de makers van Chef's Table, geeft kijkers van alle leeftijden een nieuw begrip van hoe deze geliefde personages tot leven komen op het scherm, terwijl ze onderweg kennismaken met een nieuwe cast van echte personages.

Rudolph's Bakery: De Jonge Bakkers: In Rudolph's Bakery: De Jonge Bakkers komt er in de welbekende bakery een junior bakker op bezoek om de kneepjes te leren van de meester zelf. Samen bakken ze twee heerlijke lekkernijen die je heel makkelijk met kinderen (of natuurlijk zelf) kan maken. Aan de slag!

Pagan Peak (seizoen 2): Wanneer een gruwelijk geënsceneerd lichaam wordt gevonden op een bergpas in de Alpen, dichtbij de Duits- Oostenrijkse grens, worden twee rechercheurs gestuurd voor onderzoek. Voor de Duitse detective Ellie is dit de eerste echte uitdaging van haar carrière; haar Oostenrijkse tegenhanger Gedeon lijkt echter alle ambities in zijn werk te hebben verloren. Al snel ontdekken ze meer plaats delicten met symbolisch geposeerde slachtoffers, die doen denken aan heidense rituelen. Het lijkt allemaal deel uit te maken van een groter, sinister plan. Ellie staat steeds meer onder druk om de motieven van de gestoorde moordenaar te begrijpen, zodat ze hem kan stoppen. De jacht leidt hen steeds dieper in de donkere valleien en archaïsche Alpengebruiken - en de paranoïde wereld van de moordenaar.

Mayans M.C. (seizoen 1-3): In de nasleep van de gebeurtenissen uit 'Sons of Anarchy' volgen we de strubbelingen van Ezekiel "EZ" Reyes, een prospect van de Mayans motorclub aan de grens van Californië/Mexico. EZ is zoon van Latijns-Amerikaanse ouders wiens Amerikaanse droom aan diggelen werd geslagen door een kartel. Vastbesloten om wraak te nemen wordt EZ meegezogen in een wereld die hij niet voor ogen had gezien en vooral, een wereld waaruit hij niet kan ontsnappen.

Good Trouble (seizoen 3): Het verhaal volgt de zusjes Callie en Mariana, terwijl ze beginnen aan de volgende fase van hun jongvolwassen leven in Los Angeles. Mariana begeeft zich in de door mannen gedomineerde wereld van technologie. Callie wordt geconfronteerd met de harde realiteit van het federale rechtssysteem als ze een baan krijgt bij een federale rechter. Nadat ze zijn verhuisd naar The Coterie in Los Angeles, beseffen Callie en Mariana dat op zichzelf leven niet meevalt. Geconfronteerd met nieuwe buren, nieuwe uitdagingen en, natuurlijk, nieuwe romances, zijn de zusters van elkaar afhankelijk om door de City of Angels te navigeren.

Attack on Pearl Harbor: Minute by Minute (seizoen 1): De Japanse militaire aanval van 1941 op een Hawaiiaanse marinebasis in nooit eerder geziene details, een blik op de voorbereidingen, de aanval zelf en de nasleep.

NIEUWE AFLEVERINGEN
This Is Us (S06E09)
9-1-1: Lone Star (S03E04)
Our Kind of People (S01E11)
Moon Knight (S01E05)
The Kardashians (S01E03):
Black-ish (S08E01):
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen