search

Ons nieuws van zaterdag 30 april 2022

Héél slecht nieuws voor fans 'Legends of Tomorrow'
Series / Nieuws

Héél slecht nieuws voor fans 'Legends of Tomorrow'

De serie uit het Arrowverse krijgt geen achtste seizoen en eindigt met een cliffhanger.

Na zeven seizoenen is de serie DC's Legends of Tomorrow gecanceld door de zender The CW. Dit nieuws komt nadat er achter de schermen een grote reorganisatie is gestart en vandaag werd al duidelijk dat Batwoman ook gestopt is.

Legends of Tomorrow ging in première in januari 2016 en ontving matige recensies. Toch wist de serie uiteindelijk zeven seizoenen stand te houden door regelmatig de fans flink te verrassen.

Bekende namen en vele personages
De serie zag ook talloze acteurs met namen als Brandon Routh, Caity Lotz, Jes Macallan, Wentworth Miller, Matt Ryan, Victor Garber, Adam Tsekhman, Dominic Purcell, Tala Ashe, Nick Zano, Courtney Ford, Maisie Richardson- Verkopers, Shayan Sobhian en Franz Drameh.

Co-showrunner en uitvoerend producent Keto Shimizu bevestigde het nieuws op Twitter en schreef in een verklaring:

"Nou, mensen. Het was een ongelooflijke reeks. De CW heeft ons echter laten weten dat er geen seizoen 8 van Legends of Tomorrow komt. We zijn diep teleurgesteld, maar ook enorm dankbaar voor het geweldige werk dat onze cast, crew en schrijvers hebben bijgedragen.

Bedankt aan onze fans; jullie liefde en passie voor onze vreemde groep buitenbeentjes heeft ervoor gezorgd dat elke pauze, elk script, elke dag, elke versie en elke mix al het harde werk waard is. We zien jullie, we houden van jullie, en jullie hebben altijd een plekje op de Waverider."

Het zevende seizoen eindigde met een cliffhanger. Fans zullen ongetwijfeld even teleurgesteld gaan reageren.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Toekomst 'The Walking Dead' in dikke problemen?
Series / Nieuws

Toekomst 'The Walking Dead' in dikke problemen?

De beoogde spin-off over Carol en Daryl gaat nu al niet goed.

Deze week kregen fans van The Walking Dead slecht nieuws toen werd aangekondigd dat Melissa McBride de geplande spin-off serie over Carol en Daryl heeft verlaten. Fans dachten al snel dat Norman Reedus de schuldige is.

Nu blijkt dat huidig The Walking Dead-showrunner Angela Kang de spin-off niet zal leiden. Kang zou zich willen gaan focussen op andere projecten die ze heeft bij de zender AMC. Een vervanger is er al: David Zabel, bekend van zijn werk voor Stumptown en Mercy Street.

Fans hebben het fout
Online was er het vermoeden dat acteur Norman Reedus een rol speelde bij het vertrek van Melissa McBride. Reedus krijgt nu steun van collega Jeffrey Dean Morgan.

"Sommigen van jullie zijn VEEL te ver gegaan. GIFTIG," postte Morgan op Twitter. "Om Norm aan te vallen voor onzin waar hij NIETS mee te maken heeft? Melissa heeft dit zelf besloten. Ze wil/heeft een pauze nodig. Respecteer dat. Er zijn factoren die niemand iets aangaan. Norm heeft jullie meer gegeven dan wie dan ook."

Nu zal de spin-off zich enkel focussen op het personage Daryl van Norman Reedus. Vermoedelijk in 2023 op AMC.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Strange New Worlds' onthult erg gave intro
Series / Video/clip/featurette

'Star Trek: Strange New Worlds' onthult erg gave intro

De serie Star Trek: Strange New Worlds ziet er steeds beter uit!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek: Strange New Worlds heeft de volledige opening vrijgegeven die elke aflevering weer te zien zal zijn. Fans zijn er enthousiast over, zo laten ze op sociale media duidelijk blijken!

De serie Star Trek: Strange New Worlds leunt sterk op nostalgie naar het klassieke Star Trek. Anson Mount vertelt in deze nieuwe intro, met toffe themamuziek, het bekende "These are the voyages"-verhaal van Captain Pike.

Star Trek: Strange New Worlds
De video zit vol met momenten waarop de Enterprise door bijzondere stukken in de ruimte vliegt. De toekomst kan wachten met dit soort serie!



Het is nog wachten op Star Trek: Strange New Worlds, dat in de loop van mei te zien zal zijn op Paramount+, maar voorlopig geen thuis heeft hier in Nederland.

De serie draait om de jaren waarin Captain Christopher Pike aan het roer van de U.S.S. Enterprise stond. De nieuwe serie brengt Anson Mount terug als Pike, maar ook Rebecca Romijn als Number One en Ethan Peck als Science Office Spock. Overigens zien we ook Kirk, in de jaren voordat hij de kapitein van het schip wordt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Apple TV-hit 'Pachinko' krijgt een tweede seizoen
Series / Nieuws

Apple TV-hit 'Pachinko' krijgt een tweede seizoen

De Koreaanse serie scoorde megagoed bij zowel het publiek als de critici.

Apple TV+ heeft onthuld dat de kritisch bejubelde historische dramaserie Pachinko een tweede seizoen krijgt.

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Min Jin Lee en gaat over een Koreaanse familie van immigranten van vier verschillende generaties. Het verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van hoofdrolspeler Sunja en belicht historische gebeurtenissen zoals de Japanse bezetting van Korea en de Tweede Wereldoorlog.

Meer Pachinko
Pachinko is een creatie van Soo Hugh, die we ook kennen van series als The Killing en The Terror. Hugh is tevens scenarist en uitvoerend producent.
.
Nu heeft Apple TV+ dus aangekondigd dat er een tweede seizoen komt van Pachinko. Volgens de streamingdienst wordt het verhaal van het eerste seizoen voortgezet, en dat zal nog steeds in het Koreeans zijn.

Het nieuws over het tweede seizoen komt op een goed moment, want de finale van seizoen 1 is net beschikbaar gesteld op Apple TV+. De hoofdrollen worden gespeeld door acteurs als Lee Min-ho, Jin Ha, Anna Sawai en Kaho Minami.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vervanger gevonden voor ontslagen acteur in 'The Fall of the House of Usher'
Series / Nieuws

Vervanger gevonden voor ontslagen acteur in 'The Fall of the House of Usher'

Frank Langella werd onlangs uit de laan gestuurd wegens grensoverschrijdend gedrag.

Bruce Greenwood is de nieuwste toevoeging aan de cast van Mike Flanagans miniserie The Fall of the House of Usher op Netflix. Flanagan maakte eerder de series Midnight Mass en The Haunting of Hill House.

Greenwood neemt de rol van Roderick Usher over van Frank Langella, de doorgewinterde acteur die de laan werd uitgestuurd wegens grensoverschrijdend gedrag op de set van de serie. Langella zou ongepaste opmerkingen naar een vrouwelijk castlid hebben gemaakt.

Alle scenes die Langella al heeft opgenomen worden nu opnieuw gefilmd met Greenwood als Usher. Greenwood en Flanagan werkten eerder al samen aan films als Gerald's Game en Doctor Sleep.

Imposante cast
Naast Greenwood zijn er in de serie rollen weggelegd voor acteurs als Mark Hamill, Carla Gugino, Mary McDonnell, Carl Lumbly, T'nia Miller, Rahul Kohli, Kate Siegel, Henry Thomas, Samantha Sloyan, Sauriyan Sapkota, Zach Gilford, Katie Parker, Michael Trucco, Malcolm Goodwin, Crystal Balint, Kyliegh Curran, Paola Núñez, Aya Furukawa, Matt Biedel, Daniel Jun, Ruth Codd, Robert Longstreet en Annabeth Gish.

Flanagan, Trevor Macy, Emmy Grinwis en Michael Fimognan zijn uitvoerend producenten van de serie, die zal bestaan uit acht afleveringen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'The Witcher'-serie snel op Netflix te zien
Series / Nieuws

Nieuwe 'The Witcher'-serie snel op Netflix te zien

The Witcher: Blood Origin laat niet eens meer zo heel lang op zich wachten lijkt het.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Momenteel heeft de aankomende zesdelige live-action miniserie The Witcher: Blood Origin nog geen releasedatum op Netflix. Maar we weten dat de serie dit jaar sowieso te zien is op de streamingdienst.

Een nieuw gerucht, dat van een zeer betrouwbare bron komt, wijst erop dat de serie vermoedelijk al in oktober dit jaar te zien is op de streamingdienst.

The Witcher: Blood Origin
Het nieuws komt van Redanian Intelligence, een fansite met goede bronnen binnen de productie van de series. De site noemt het expliciet een gerucht, maar stelt wel dat een insider vertelt dat de serie momenteel mikt op een release in oktober dit jaar.

The Witcher: Blood Origin speelt zich 1.200 jaar voor de gebeurtenissen in The Witcher af. Volgens de synopsis is het "een verhaal dat verloren ging voor de tijd, de oorsprong van de eerste echte Witcher en de gebeurtenissen die leidden tot de cruciale 'conjunction of the spheres', waarin de werelden van monsters, mensen en elfen samengesmolten om een te worden."

De cast bestaat uit Sophia Brown als Éile, Michelle Yeoh als Scí­an, Laurence O'Fuarain als Fjall, Mirren Mack als Merwyn, Lenny Henry als Balor, Jacob Collins-Levy als Eredin, Lizzie Annis als Zacaré, Huw Novelli als Callan "Brother Death," Francesca Mills als Meldof, Amy Murray als Fenrik, Nathaniel Curtis als Brí­an, Zach Wyatt als Syndril en Dylan Moran als Uthrok One-Nut.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ook deze 'Arrowverse'-serie is nu gecanceld
Series / Nieuws

Ook deze 'Arrowverse'-serie is nu gecanceld

Batwoman met Javicia Leslie als Ryan Wilder / Batwoman zal niet langer verschijnen.

Op 2 maart 2022 is de laatste aflevering uitgezonden van de serie Batwoman. The CW heeft namelijk de stekker uit de serie getrokken. Er komt dus geen vierde seizoen.

Een paar dagen geleden waren er al geruchten dat Batwoman niet verlengd zou gaan worden. De serie wordt zwak bekeken. Legends of Tomorrow zou eveneens gecanceld kunnen gaan worden.

Batwoman stopt na 51 afleveringen
"Ik heb net het trieste nieuws ontvangen dat Batwoman geen S4 zal krijgen. Ik baal ervan, maar ben ook vol dankbaarheid. Wat een eer om 51 afleveringen te hebben mogen maken. Zoveel inspirerende, briljante mensen hebben bijgedragen aan deze serie. Bedankt producenten, cast en crew. Bedankt, fans! We houden van jullie," schrijft Caroline Dries, showrunner van de serie. ️

Batwoman beleefde in 2019 de aftrap en na een seizoen vertrok actrice Ruby Rose als Kate Kane / Batwoman. Ze werd opgevolgd door Javicia Leslie die Ryan Wilder / Batwoman ging spelen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto Sylvester Stallone als maffiabaas The General
Series / Foto's

Eerste foto Sylvester Stallone als maffiabaas The General

Sly zien we binnenkort als de New Yorkse maffia-capo Dwight "The General" Manfred.

Later dit jaar of in 2023 zien we Sylvester Stallone weer eens in een maffiafilm. Dit keer speelt hij de New Yorkse maffia-capo Dwight "The General" Manfred. De serie wordt nu opgenomen en hieronder hebben we een eerste foto van Sly als zijn personage.

De serie volgt een Italiaanse gangster die voor de verrassende taak staat om zijn Italiaanse maffiafamilie te herstellen in Kansas City, Missouri. Naast Sylvester Stallone zie je ook rollen voor Domenick Lombardozzi, Max Casella, Vincent Piazza, Dashiell Connery en Jeff Panzarella.

Eerste foto van Sly als Dwight "The General" Manfred
"Hier is je eerste blik op Sylvester Stallone als New Yorkse maffia-capo Dwight "The General" Manfred in de nieuwe Paramount+ Original Series Tulsa King," valt er op de Twitter-pagina van Paramount+ te lezen.

De serie Tulsa King heeft nog geen startdatum.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gigantisch druk op HBO Max tal van nieuwe series: Dit zijn ze
Series / Featured

Gigantisch druk op HBO Max tal van nieuwe series: Dit zijn ze

HBO Max voegde weer heel veel nieuwe series toe de afgelopen week.

Elke zaterdag zetten we op een rij welke series allemaal nieuw zijn toegevoegd aan het aanbod van HBO Max. Ook deze week weer veel series met nieuwe afleveringen en nieuwe series met complete seizoenen. We duiken er meteen in!

The Baby (seizoen 1): Een duister grappige, rauwe ontleding van het moederschap, vanuit het perspectief van een vrouw die er geen wil zijn.

We Own This City (seizoen 1): We Own This City belicht de opkomst en neergang van de beruchte Gun Trace Task Force (GTTF) van de politie van Baltimore, een corrupte undercover-eenheid die regelmatig betrokken was bij afpersing, fraude en het verkopen van in beslag genomen drugs.

Three Busy Debras (seizoen 2): Het surrealistische alledaagse leven van drie gestoorde huisvrouwen die alledrie Debra heten, in hun welvarende stad Lemoncurd, Connecticut.

State of the Union (seizoen 1 en 2): Tom en Louise ontmoeten elkaar in een bar, vlak voordat ze hun wekelijkse huwelijkstherapie in gaan. Elke aflevering bekijkt hoe hun levens waren, waarom ze nader tot elkaar kwamen en waarom ze uit elkaar drijven.

The Mentalist (seizoen 6): De voor een Golden Globe genomineerde Simon Baker speelt de rol van Patrick Jane, een onafhankelijke consultant bij het California Bureau of Investigation (CBI) met een indrukwekkende staat van dienst voor het oplossen van ernstige misdrijven.

Mighty Magiswords (seizoen 1 en 2): Een broer en zus, de zogeheten Krijgers te huur, storten zich in de wildste avonturen en nemen de gekste opdrachten aan met het doel zo veel mogelijk magische zwaarden te verzamelen.

Wacky Races (seizoen 2): Wanneer de motoren starten brult het gelach in deze geanimeerde comedy-serie met de terugkeer van je favoriete racers en natuurlijk hun gekke auto's!

Unikitty! (seizoen 2): Unikitty verlaat de Lego-film en creëert haar eigen wereld vol avontuur, spanning en dansfeestjes! Ze heeft een goed hart en een kort lontje en doet letterlijk alles wat nodig is om haar koninkrijk tevreden te houden.

Total DramaRama (seizoen 1 en 2): Hier is het allemaal mee begonnen. De piepkleine versies van de geliefde Total Drama-karakters gaan op avontuur in het kinderdagverblijf.

The Happos Family (seizoen 2):

The Fungies (seizoen 2): De Fungies leven in een prehistorische utopie. Maar Seth, een 10-jarig paddestoeljongetje, wil meer. Hij houdt van wetenschap en ontdekkingen. Seth lost de problemen die hij tegenkomt op ingenieuze, eigenzinnige en emotionele wijze op.

Saving My Tomorrow (seizoen 1): Kinderen die onze planeet zullen erven, komen met liederen, activisme en emotionele tips om de aarde te beschermen. Ze geven hun mening over onderwerpen als bedreigde diersoorten, milieuvervuiling en klimaatverandering.

Parade's End (seizoen 1): Parade's End speelt zich af in de Britse geschiedenis - van de nadagen van de Edwardiaanse periode tot het einde van de
Eerste Wereldoorlog. Centraal staat een Engelse aristocraat, zijn mooie maar gemene vrouw en een jonge feministe.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty (S01E08)
The Informant (S01E06)
One True Singer (S01E06)
Julia (S01E07)
Ben 10 (S04E23)
Tokyo Vice (S01E05)
All American (S04E16)
Superman and Lois (S02E10)
Naomi (S01E10)
Kung Fu (S02E07)
Clarence (S02E09)
Teen Titans Go! (S07E08, S07E09, S07E10)
Uncle Grandpa (S01E45)
The Flight Attendant (S02E03 en S02E04)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ maakt er een geweldige week van vol nieuwe series
Series / Featured

Disney+ maakt er een geweldige week van vol nieuwe series

Disney+ voegde echt heel veel series nieuw toe deze week, check hier het overzicht.

Het was druk op Disney+ deze week als we kijken naar alle nieuwe series die zijn toegevoegd aan het aanbod! We zetten eerst de nieuwe series met complete seizoenen op een rij en duiken dan in de shows met nieuwe afleveringen.

Sketchbook (seizoen 1): Deze documentaireserie neemt ons mee op de bureaus en in het leven van getalenteerde kunstenaars en animatoren. Elke aflevering concentreert zich op een enkele artiest die ons leert hoe we een enkel iconisch personage uit een Walt Disney Animation Studios-film kunnen tekenen. Terwijl we de stappen leren om deze personages te tekenen, ontdekken we ook dat de artiesten zelf elk een uniek verhaal te vertellen hebben over hoe ze hun weg naar Disney hebben gevonden en hun gekozen personage. Deze exclusieve ervaring, van de makers van Chef's Table, geeft kijkers van alle leeftijden een nieuw begrip van hoe deze geliefde personages tot leven komen op het scherm, terwijl ze onderweg kennismaken met een nieuwe cast van echte personages.

Rudolph's Bakery: De Jonge Bakkers: In Rudolph's Bakery: De Jonge Bakkers komt er in de welbekende bakery een junior bakker op bezoek om de kneepjes te leren van de meester zelf. Samen bakken ze twee heerlijke lekkernijen die je heel makkelijk met kinderen (of natuurlijk zelf) kan maken. Aan de slag!

Pagan Peak (seizoen 2): Wanneer een gruwelijk geënsceneerd lichaam wordt gevonden op een bergpas in de Alpen, dichtbij de Duits- Oostenrijkse grens, worden twee rechercheurs gestuurd voor onderzoek. Voor de Duitse detective Ellie is dit de eerste echte uitdaging van haar carrière; haar Oostenrijkse tegenhanger Gedeon lijkt echter alle ambities in zijn werk te hebben verloren. Al snel ontdekken ze meer plaats delicten met symbolisch geposeerde slachtoffers, die doen denken aan heidense rituelen. Het lijkt allemaal deel uit te maken van een groter, sinister plan. Ellie staat steeds meer onder druk om de motieven van de gestoorde moordenaar te begrijpen, zodat ze hem kan stoppen. De jacht leidt hen steeds dieper in de donkere valleien en archaïsche Alpengebruiken - en de paranoïde wereld van de moordenaar.

Mayans M.C. (seizoen 1-3): In de nasleep van de gebeurtenissen uit 'Sons of Anarchy' volgen we de strubbelingen van Ezekiel "EZ" Reyes, een prospect van de Mayans motorclub aan de grens van Californië/Mexico. EZ is zoon van Latijns-Amerikaanse ouders wiens Amerikaanse droom aan diggelen werd geslagen door een kartel. Vastbesloten om wraak te nemen wordt EZ meegezogen in een wereld die hij niet voor ogen had gezien en vooral, een wereld waaruit hij niet kan ontsnappen.

Good Trouble (seizoen 3): Het verhaal volgt de zusjes Callie en Mariana, terwijl ze beginnen aan de volgende fase van hun jongvolwassen leven in Los Angeles. Mariana begeeft zich in de door mannen gedomineerde wereld van technologie. Callie wordt geconfronteerd met de harde realiteit van het federale rechtssysteem als ze een baan krijgt bij een federale rechter. Nadat ze zijn verhuisd naar The Coterie in Los Angeles, beseffen Callie en Mariana dat op zichzelf leven niet meevalt. Geconfronteerd met nieuwe buren, nieuwe uitdagingen en, natuurlijk, nieuwe romances, zijn de zusters van elkaar afhankelijk om door de City of Angels te navigeren.

Attack on Pearl Harbor: Minute by Minute (seizoen 1): De Japanse militaire aanval van 1941 op een Hawaiiaanse marinebasis in nooit eerder geziene details, een blik op de voorbereidingen, de aanval zelf en de nasleep.

NIEUWE AFLEVERINGEN
This Is Us (S06E09)
9-1-1: Lone Star (S03E04)
Our Kind of People (S01E11)
Moon Knight (S01E05)
The Kardashians (S01E03):
Black-ish (S08E01):
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vet! 'The Boys' onthult nieuwe foto Soldier Boy
Series / Foto's

Vet! 'The Boys' onthult nieuwe foto Soldier Boy

Soldier Boy belooft een wel heel brute superheld in The Boys te worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van The Boys komt er in rap tempo aan. De gewelddadige superheldenserie van Prime Video lanceert op 2 juni zijn nieuwe seizoen.

De nieuwe batch afleveringen brengt ons onder meer Soldier Boy, een Captain America-achtige superheld met een belangrijke rol in de mythologie van de franchise. Ter ere van National Superhero Day, liet de Vought International Twitter een throwback foto van Jensen Ackles als Soldier Boy zien.

Nieuwe foto The Boys
De nieuwe foto van The Boys laat Ackles als Soldier Boy ten tijde van de Tweede Wereldoorlog zien. Met heerlijke toelichting.

"In 1945 werd een presidentieel besluit uitgevaardigd om 28 april als Soldier Boy Day te vestigen. Zijn heldhaftige daden tijdens de Tweede Wereldoorlog werden daarmee geëerd. Maar nederig als hij was, maakte hij daar National Superhero Day van, de dag waarop ALLE superhelden geëerd worden."

The Boys begint ermee in zijn derde seizoen dat Soldier Boy na jaren gevangenschap vrij komt. "Ik heb een enorme baard. Ik zie er als Cast Away uit. Maar ze frissen me op, geven mijn superheld outfit terug en ik ga helemaal los," aldus Ackles. "Hij wordt niet ouder, dus hij is een jonge 40-jarige superheld die in werkelijkheid 80 of 90 jaar oud is."





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoofdrolspeler over plotselinge cancellen succesvolle Netflix-serie
Series / Nieuws

Hoofdrolspeler over plotselinge cancellen succesvolle Netflix-serie

Jupiter's Legacy werd ondanks goede kijkcijfers al na 1 seizoen stopgezet door Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix staat er inmiddels wel om bekend televisieseries te annuleren. Maar na de grote overname van alle comics van Mark Millar, leek het erop dat Netflix van plan was er helemaal in te duiken.

De eerste serie die Netflix maakte op basis van het werk van Millar, was Jupiter's Legacy. Een serie die draait om generaties superhelden en achter de schermen heel wat drama meemaakte. Desondanks was het een schok voor fans en makers dat de serie al een maand na de première geannuleerd werden.

Jupiter's Legacy
In een nieuw interview met CInemaBlend vertelde acteur Matt Lanter, die te zien was als George Hutchence, a.k.a. Skyfox, over het einde. Het schokte hem, want hij dacht er nog jaren aan te mogen werken.

"Jupiter's Legacy was echt wel pijnlijk. Niemand had dit verwacht. Eerlijk gezegd ging ik ervan uit nog tien jaar van mijn leven aan de serie te kunnen wijden. Ik dacht dat we vier of vijf seizoenen zouden zien. Maar ik ben blij dat we ten minste een seizoen hebben kunnen lanceren, van hoge kwaliteit."

Jupiter's Legacy eindigde met een knaller, waardoor ook kijkers verwacht hadden te zullen zien hoe het verder zou zijn gegaan. Bovendien was het een succes, met 696 miljoen kijkminuten in de eerste twee weken na de release. Maar de enorme kosten, problemen achter de schermen en Netflix dat een nieuwe leider van de televisiedivisie kreeg, leidden tot het einde.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Ozark'-fans reageren op het laatste seizoen
Series / Nieuws

'Ozark'-fans reageren op het laatste seizoen

Netflix zette eindelijk het tweede (en laatste) deel van seizoen 4 van Ozark live.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Abonnees op Netflix hebben heel wat maanden moeten wachten. Maar nu is het eindelijk zover. Sinds gisteren staan de laatste paar afleveringen van Ozark online!

Het vierd een laatste seizoen van Netflix-hit Ozark werd in februari aangekondigd voor release. We kwamen er toen achter dat de laatste zeven afleveringen op 29 april online zouden komen te staan. Fans laten nu al weten wat ze vinden van die laatste afleveringen, waarin we definitief zien hoe het vergaat met Marty, Ruth en de rest van de chaotische clan waar fans zo verliefd op zijn geworden de afgelopen jaren.

Ozark-reacties
De populaire dramaserie Ozark draait om Marty en Wendy Byrde.

Zij nemen deel in een witwasplan voor een machtig drugskarel in de Ozark Mountains. De serie Ozark zit vol met ongelofelijke scenario's en op Twitter maken fans zich druk over wat er te komen staat voor de personages en hoe het nu vergaat met de onvoorspelbare reis van de familie Byrde.

Hieronder zie je de eerste reacties van de Ozark-fans op de laatste afleveringen van hun favoriete serie.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grey's Anatomy' gaat richting een ramp
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy' gaat richting een ramp

De serie Grey's Anatomy weet wel hoe de boel hoger dan ooit opgespeeld moet worden!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het besluit dat Meredith maakte over het baantje dat ze aangeboden kreeg in Minnesota in Grey's Anatomy seizoen 18, aflevering 15 (Put It To The Test) zou rampzalige gevolgen kunnen hebben voor het Grey Sloan Memorial en voor seizoen 19 van de serie.

Net als in seizoen 17, was Meredith ook in seizoen 18 van Grey's Anatomy minder aanwezig in de gebeurtenissen rond het ziekenhuis. Haar aanwezigheid was ook fysiek merkbaar, want ze bracht de helft van haar tijd door in het Grey Center in Minnesota.

Grey's Anatomy
Merediths afwezigheid leidde tot een verslechtering van de situatie in het Grey Sloan. Het tekort aan artsen nam toe, wat al een probleem was in het zeventiende seizoen.

Bovendien leidde het tot problemen bij het opleiden van nieuwe artsen, waarbij de Webber Method moest helpen die problemen op te lossen, maar leidde tot een sterfgeval op de operatietafel. Dat leidde weer tot een anonieme klacht over het opleidingsprogramma en problemen bij de Medical Accreditation Council.

Dingen zagen er nooit slechter uit voor het ziekenhuis. Ellen Pompeo keert wel terug voor het negentiende seizoen van Grey's Anatomy, maar het lijkt erop dat Meredith een kleinere rol krijgt.

Dat wordt nu ook een beetje geforceerd door het personage Miranda Bailey, die heel graag wil dat Meredith een keuze maakt. Die keuze lijkt echter niet positief uit te gaan vallen voor het welbekende fictieve ziekenhuis.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'La Casa de Papel' spin-off krijgt eerste trailer én onthult zijn releasedatum
Series / Video/clip/featurette

'La Casa de Papel' spin-off krijgt eerste trailer én onthult zijn releasedatum

Money Heist: Korea - Joint Economic Area komt er in rap tempo aan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Money Heist: Korea - Joint Economic Area heeft een releasedatum gekregen. Netflix rondde in 2021 de succesvolle serie La Casa de Papel, in het Engels Money Heist, af. Nu komt er een Koreaanse adaptatie.

De adaptatie, Money Heist: Korea - Joint Economic Area, is geregisseerd door Kim Hong-sun en geschreven door Ryu Yong-jae, Kim Hwan-chae en Choe Sung-jun.

Money Heist: Korea - Joint Economic Area
Money Heist: Korea - Joint Economic Area volgt een soortgelijk verhaal als de Spaanse variant en bevat dezelfde personages. De cast omvat onder meer Pak Hae-soo, Jeon Jong-seo en Lee Hyun-woo. De opnames werden afgelopen januari afgerond.

Vlak daarna kwam er een eerste teaser online te staan die al iets aan aanwijzingen bood voor de serie en hoe de makers echt een eigen versie van het verhaal willen vertellen.

Nu heeft Netflix via zijn Geeked Twitter-account bekendgemaakt dat Money Heist: Korea - Joint Economic Area vanaf 24 juni te streamen is.

De aankondiging ging gepaard met een onthulling van een Money Heist: Korea - Joint Economic Area-poster, die niet echt iets van het verhaal onthult, maar wel de Salvador Dalí­ achtige maskers die een grote rol zullen krijgen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.