Gigantisch druk op HBO Max tal van nieuwe series: Dit zijn ze

Gigantisch druk op HBO Max tal van nieuwe series

HBO Max voegde weer heel veel nieuwe series toe de afgelopen week.

Jim Pedd, 30 april 2022 12:02

Elke zaterdag zetten we op een rij welke series allemaal nieuw zijn toegevoegd aan het aanbod van HBO Max. Ook deze week weer veel series met nieuwe afleveringen en nieuwe series met complete seizoenen. We duiken er meteen in!

The Baby (seizoen 1): Een duister grappige, rauwe ontleding van het moederschap, vanuit het perspectief van een vrouw die er geen wil zijn.

We Own This City (seizoen 1): We Own This City belicht de opkomst en neergang van de beruchte Gun Trace Task Force (GTTF) van de politie van Baltimore, een corrupte undercover-eenheid die regelmatig betrokken was bij afpersing, fraude en het verkopen van in beslag genomen drugs.

Three Busy Debras (seizoen 2): Het surrealistische alledaagse leven van drie gestoorde huisvrouwen die alledrie Debra heten, in hun welvarende stad Lemoncurd, Connecticut.

State of the Union (seizoen 1 en 2): Tom en Louise ontmoeten elkaar in een bar, vlak voordat ze hun wekelijkse huwelijkstherapie in gaan. Elke aflevering bekijkt hoe hun levens waren, waarom ze nader tot elkaar kwamen en waarom ze uit elkaar drijven.

The Mentalist (seizoen 6): De voor een Golden Globe genomineerde Simon Baker speelt de rol van Patrick Jane, een onafhankelijke consultant bij het California Bureau of Investigation (CBI) met een indrukwekkende staat van dienst voor het oplossen van ernstige misdrijven.

Mighty Magiswords (seizoen 1 en 2): Een broer en zus, de zogeheten Krijgers te huur, storten zich in de wildste avonturen en nemen de gekste opdrachten aan met het doel zo veel mogelijk magische zwaarden te verzamelen.

Wacky Races (seizoen 2): Wanneer de motoren starten brult het gelach in deze geanimeerde comedy-serie met de terugkeer van je favoriete racers en natuurlijk hun gekke auto's!

Unikitty! (seizoen 2): Unikitty verlaat de Lego-film en creëert haar eigen wereld vol avontuur, spanning en dansfeestjes! Ze heeft een goed hart en een kort lontje en doet letterlijk alles wat nodig is om haar koninkrijk tevreden te houden.

Total DramaRama (seizoen 1 en 2): Hier is het allemaal mee begonnen. De piepkleine versies van de geliefde Total Drama-karakters gaan op avontuur in het kinderdagverblijf.

The Happos Family (seizoen 2):

The Fungies (seizoen 2): De Fungies leven in een prehistorische utopie. Maar Seth, een 10-jarig paddestoeljongetje, wil meer. Hij houdt van wetenschap en ontdekkingen. Seth lost de problemen die hij tegenkomt op ingenieuze, eigenzinnige en emotionele wijze op.

Saving My Tomorrow (seizoen 1): Kinderen die onze planeet zullen erven, komen met liederen, activisme en emotionele tips om de aarde te beschermen. Ze geven hun mening over onderwerpen als bedreigde diersoorten, milieuvervuiling en klimaatverandering.

Parade's End (seizoen 1): Parade's End speelt zich af in de Britse geschiedenis - van de nadagen van de Edwardiaanse periode tot het einde van de
Eerste Wereldoorlog. Centraal staat een Engelse aristocraat, zijn mooie maar gemene vrouw en een jonge feministe.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty (S01E08)
The Informant (S01E06)
One True Singer (S01E06)
Julia (S01E07)
Ben 10 (S04E23)
Tokyo Vice (S01E05)
All American (S04E16)
Superman and Lois (S02E10)
Naomi (S01E10)
Kung Fu (S02E07)
Clarence (S02E09)
Teen Titans Go! (S07E08, S07E09, S07E10)
Uncle Grandpa (S01E45)
The Flight Attendant (S02E03 en S02E04)

Lees meer over: HBO Max, weekoverzicht

Populair nieuws