Vet! 'The Boys' onthult nieuwe foto Soldier Boy

Vet! 'The Boys' onthult nieuwe foto Soldier Boy

Soldier Boy belooft een wel heel brute superheld in The Boys te worden.

Jim Pedd, 30 april 2022 10:46

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het derde seizoen van The Boys komt er in rap tempo aan. De gewelddadige superheldenserie van Prime Video lanceert op 2 juni zijn nieuwe seizoen.
De nieuwe batch afleveringen brengt ons onder meer Soldier Boy, een Captain America-achtige superheld met een belangrijke rol in de mythologie van de franchise. Ter ere van National Superhero Day, liet de Vought International Twitter een throwback foto van Jensen Ackles als Soldier Boy zien.

Nieuwe foto The Boys
De nieuwe foto van The Boys laat Ackles als Soldier Boy ten tijde van de Tweede Wereldoorlog zien. Met heerlijke toelichting.

"In 1945 werd een presidentieel besluit uitgevaardigd om 28 april als Soldier Boy Day te vestigen. Zijn heldhaftige daden tijdens de Tweede Wereldoorlog werden daarmee geëerd. Maar nederig als hij was, maakte hij daar National Superhero Day van, de dag waarop ALLE superhelden geëerd worden."

The Boys begint ermee in zijn derde seizoen dat Soldier Boy na jaren gevangenschap vrij komt. "Ik heb een enorme baard. Ik zie er als Cast Away uit. Maar ze frissen me op, geven mijn superheld outfit terug en ik ga helemaal los," aldus Ackles. "Hij wordt niet ouder, dus hij is een jonge 40-jarige superheld die in werkelijkheid 80 of 90 jaar oud is."


Lees meer over: Soldier Boy, The Boys, Amazon, Prime Video, Eric Kripke, Jensen Ackles

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws