'Star Trek: Strange New Worlds' onthult erg gave intro

'Star Trek: Strange New Worlds' onthult gave intro

De serie Star Trek: Strange New Worlds ziet er steeds beter uit!

Jim Pedd, 30-04-2022 15:45

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Star Trek: Strange New Worlds heeft de volledige opening vrijgegeven die elke aflevering weer te zien zal zijn. Fans zijn er enthousiast over, zo laten ze op sociale media duidelijk blijken!
De serie Star Trek: Strange New Worlds leunt sterk op nostalgie naar het klassieke Star Trek. Anson Mount vertelt in deze nieuwe intro, met toffe themamuziek, het bekende "These are the voyages"-verhaal van Captain Pike.

Star Trek: Strange New Worlds
De video zit vol met momenten waarop de Enterprise door bijzondere stukken in de ruimte vliegt. De toekomst kan wachten met dit soort serie!Het is nog wachten op Star Trek: Strange New Worlds, dat in de loop van mei te zien zal zijn op Paramount+, maar voorlopig geen thuis heeft hier in Nederland.

De serie draait om de jaren waarin Captain Christopher Pike aan het roer van de U.S.S. Enterprise stond. De nieuwe serie brengt Anson Mount terug als Pike, maar ook Rebecca Romijn als Number One en Ethan Peck als Science Office Spock. Overigens zien we ook Kirk, in de jaren voordat hij de kapitein van het schip wordt.
Lees meer over: Star Trek Strange New Worlds, Star Trek, Paramount Plus, Anson Mount

Populair nieuws