Dit moet 'Star Trek: Strange New Worlds' doen

Dit moet 'Star Trek: Strange New Worlds' doen

Star Trek: Strange New Worlds moet volgens acteur Anson Mount de werkelijkheid reflecteren.

Jim Pedd, 26 april 2022 08:28

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Star Trek: Strange New Worlds zal fans meenemen in de jaren van de Enterprise onder leiding van kapitein Christopher Pike. Dat is dus voordat Kirk zijn vijfjarige missie onderneemt.

Pike wordt nu gespeeld door Anson Mount in de serie die als spin-off van Star Trek: Discovery dient. Pike in Star Trek: Strange New Worlds is veranderd door het visioen dat hij kreeg in het Klingon-klooster op Boreth. Tijdkristallen onthulden zijn toekomst en hij weet wanneer dit is.

Star Trek: Strange New Worlds
ComicBook.com sprak met Mount en vroeg hem hoe het is om zo'n personage te spelen, dat zijn eigen lot al kent.

"Ik ben een behoorlijk praktische acteur. Ik denk dat ik meer tijd besteed aan uitzoeken hoe ik mijn levenservaring naar mijn werk kan brengen, dan andersom mij zorgen maken over de impact van mijn werk op mij. De grote mythe van Amerikaanse acteurs is dat wij alternatieve persoonlijkheden kunnen sturen en eerlijk gezegd is dat allemaal bullshit," aldus Mount.

"Maar om antwoord te geven op je vraag. Pike had een heel duidelijk visioen van zijn toekomst. En dat is iets dat we onderdeel maken van de serie. Iets waar we direct in wilden duiken. Want wat doet het met iemand als hem, die honderden levens moet dienen?"
Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Trek Strange New Worlds, Star Trek, Anson Mount, Paramount Plus

Populair nieuws