Meer 'Star Trek: Strange New Worlds' op komst!?

Meer 'Star Trek: Strange New Worlds'!?

Star Trek: Strange New Worlds zou heel goed door kunnen denkt Anson Mount.

Jim Pedd, 22-04-2022 12:46

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Anson Mount gaat tijdens een interview in op de vraag of hij terug wil keren als Captain Christopher Pike in de serie Star Trek: Strange New Worlds.
Fans van Trek weten dat Pike de kapitein van de Enterprise was, voordat William Shatners James T. Kirk ten tonele verscheen. En als Star Trek zijn nieuwste serie lanceert op streamingdienst Paramount+, dan verkennen we het pre-Kirk tijdperk op de Enterprise, waarbij Mount op de stoel van de kapitein plaatsneemt.

Star Trek: Strange New Worlds
De Pike van Mount maakte zijn debuut in het Star Trek-universum in het tweede seizoen van de serie Star Trek: Discovery. We zagen hem samen met Spock op het schip grootse avonturen ondernemen.

Pike en Spock beleven straks hun eigen avonturen in Star Trek: Strange New Worlds. Acteur Mount vertelde opmerkelijk genoeg niet of Star Trek: Strange New Worlds uiteindelijk overstapt op de jaren onder Kirk's commando.

"We wilden een echte prequel maken op de originele serie, en die speelt zich af in de jaren van Pike. Maar, zoals je weet, hoeft in de wereld van televisie, een seizoen niet per se gelijk te zijn aan een jaar. Ik weet niet hoeveel tijd verstrijkt tussen de seizoenen. Dus, ik weet het niet. We zullen zien waar het eindigt. Maar ja, nee, dit is een andere serie."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Trek Strange New Worlds, Star Trek, Anson Mount, Paramount Plus

Populair nieuws