search
Fans willen 'Legends of Tomorrow' redden
Series / Nieuws

Fans willen 'Legends of Tomorrow' redden

Legends of Tomorrow moet wat fans betreft gewoon een achtste seizoen krijgen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Afgelopen vrijdag besloot The CW om na zeven seizoenen een punt te zetten achter DC's Legends of Tomorrow. De serie was een fanfavoriete onder fans van het Arrowverse.

DC's Legends of Tomorrow was net klaar met zijn zevende seizoen en zette heel duidelijk een achtste op, met onder meer de introductie van Booster Gold en een behoorlijk grote cliffhanger. Helaas gaan we voorlopig niet zien hoe het verder gaat. Tenzij fans hun zin krijgen. Die zijn namelijk een petitie begonnen om DC's Legends of Tomorrow te redden.

DC's Legends of Tomorrow-petitie
Direct nadat werd aangekondigd dat DC's Legends of Tomorrow ermee zou stoppen, kwam de fan Alexis Sullivan met de petitie.

"Na zeven seizoenen besloot The CW om DC's Legends of Tomorrow te cancelen. Een enorme schok voor mij, voor alle fans, de cast, de crew en de schrijvers. DC's Legends of Tomorrow was een van die series die impact had op iedereen die hem keek, met onvergetelijke personages, buitengewone verhaallijnen en het beste schip van elke tv-serie die er maar is, Avalanche.'

Sullivan is helemaal lyrisch en roept HBO Max, Netflix, "wie dan ook" op om DC's Legends of Tomorrow te redden. "Het verdient ten minste een laatste seizoen!"

Check de petitie op Change.org.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen