'Outlander' seizoen 6 eindigt met een enorme shock

'Outlander' seizoen 6 eindigt met een enorme shock

De hitserie Outlander kreeg een gruwelijk schokkend einde, om deze reden.

Jim Pedd, 2 mei 2022 15:58

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Outlander is klaar met zijn zesde seizoen en werkt nu langzamerhand weer richting de lancering van het zevende. Seizoen zes eindigde met een grote cliffhanger, waar producent Maril Davis op in gaat tijdens een interview met Variety.
Het zesde seizoen van Outlander kwam met een behoorlijke cliffhanger tot een schokkend einde. Tegenover Variety legt Davis uit waarom.

Outlander
"Vanwege corona en een verscheidenheid aan factoren, realiseerden wij ons vrij snel nadat het seizoen begon, dat we geen twaalf afleveringen voor elkaar zouden krijgen," begon ze.

"Het toeval wilde dat acht een perfect moment was om ermee te stoppen. Niet alleen omdat het zo lang is als we dachten dat haalbaar was, maar ook omdat het een perfecte manier was om het seizoen te eindigen. Met Jamie en Claire gescheiden. We weten niet wat er zal gebeuren, stoppen met een cliffhanger. Dus het is perfect!"

"Eerlijk gezegd was er wel een kleine tag aan het einde van de aflevering die we naar seizoen 7 verplaatst hebben. Maar dat was de enige verandering die we doorgevoerd hebben. De aflevering zou altijd zo eindigen."
Bron: Variety

Lees meer over: Outlander, Starz, Ronald D Moore

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws