'Outlander'-actrice over de gruweldood van haar personage

'Outlander'-actrice over haar gruweldood

Een van de castleden van Outlander moest helaas op gruwelijke wijze afscheid nemen.

Jim Pedd, 12 april 2022 10:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The World Turned Upside Down, de nieuwe aflevering van Outlander, is een aflevering die inderdaad doet wat die titel belooft. De serie vermoordde zelfs bijna Claire Fraser, al overleefde zij gelukkig nog.
Er ging heel veel mis in de aflevering. Zo horen we Malva, de dochter van Tom Christie, bekennen dat ze zwanger is. Ook beschuldigde zij Jamie ervan meer dan een dozijn keer tegen haar gelogen te hebben. Aan het eind van de aflevering zien we Malva dood, haar keel doorgesneden en haar ongeboren kind al dood.

Outlander-shock
Tijdens een interview met Variety vertelde Malva-actrice Jessica Reynolds over de schokkende en groteske dood van haar personage.

"Ik wist altijd al dat dit een juicy personage zou zijn," aldus Reynolds. "Een van de scènes was de beschuldiging die je in aflevering 6 kon zien. Dus ik wist dat er iets duisters aan de hand was."

"Het was pas toen ik de rol kreeg en het boek las, dat ik mij realiseerde dat dit de slechtste omstandigheden van elk personage dat ik tegen was gekomen ooit. Ik dacht alleen maar dat er niets ergers kon gebeuren. Het is een Griekse tragedie."
Bron: Variety

Lees meer over: Outlander, seizoen 6, Starz

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws