Veelbelovend nieuw castlid voor 'Star Trek: Strange New Worlds'

Veelbelovend castlid voor 'Star Trek'-serie

Star Trek: Strange New Worlds komt eraan en gaat heel veel moois doen.

Jim Pedd, 02-05-2022 16:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Star Trek: Strange New Worlds vertelt het verhaal van Captain Christopher Pike, die het commando over de Enterprise had voor James T. Kirk.
Kirk voegt zich in het tweede seizoen bij Star Trek: Strange New Worlds. Hij wordt gespeeld door Paul Wesley. Maar nu blijkt opvallend genoeg dat Kirk niet de enige kapitein is van de Enterprise die we te zien krijgen.

Star Trek: Strange New Worlds
Het blijkt dat de Canadese acteur Adrian Holmes (die je wellicht kent als Uncle Phil van The Fresh Prince of Bel-Air), de rol van Admiral Robert April speelt, de voorganger van Pike als kapitein van het schip.

April is een van de meest onderscheiden kapiteins van de Enterprise en iemand die de Enterprise liet bouwen en de eerste kapitein werd. Pike was zijn first officer voordat hij het commando aan hem overdroeg. IGN vertelt dat het April is die Pike rekruteert als nieuwe kapitein van het schip om op zoek te gaan naar Number One.

Star Trek: Strange New Worlds is een serie die elke aflevering weer een nieuw verhaal moet vertellen. We weten nog niet waar het allemaal om zal draaien, maar voor fans van de franchise zou de serie moeten voelen als een terugkeer naar vroegere tijden toen er nog elke keer weer een losstaand verhaal verteld werd.

Star Trek: Strange New Worlds gaat 5 mei van start.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Trek Strange New Worlds, Star Trek, Anson Mount, Paramount Plus

Populair nieuws