Succesverhaal of afknapper; nieuwe trailer voor de seizoensfinale van Marvel-serie 'Moon Knight' belooft veel!

nieuwe trailer voor seizoensfinale 'Moon Knight'

Indrukwekkende beelden voor de seizoensfinale van de nieuwe serie 'Moon Knight'? Beloven zij voldoende te zijn om voor de Marvel-serie een tweede seizoen te scoren?

Mitchell van Vuren, 3 mei 2022 06:37

De eerste vijf afleveringen van Moon Knight staan nu op Disney+. Maar de zesde en laatste aflevering komt er bijna aan.
Met de release van de trailer van de seizoensfinale komt er een nieuw onderdeel van het Marvel-universum ten einde. Maar hoe lang zal het duren voor een tweede seizoen zal verschijnen?

De nieuwe serie op Disney+ belooft een grandioos einde te krijgen. De trailer maakt veel beloftes over de afloop van de avonturen van de superheld van Oscar Isaac, Moon Knight. In de serie heeft hij de mythische krachten van de Egyptische Khonshu gekregen, de god van de maan.

De laatste redding?
Hopelijk zal deze finale de serie redden, want tot nu toe blijkt ‘Moon Knight’ nog geen groot succes. Nielsen laat namelijk weten dat met de huidige kijkcijfers ‘Moon Knight’ de slechtst scorende MCU-serie is bij lancering .

Op woensdag 4 mei is het zover. Dan zal blijken hoe het verhaal van Moon Knight zal aflopen en hoe hij tot vrede zal komen met zijn meerdere persoonlijkheden en enkele oeroude Egyptische goden…


Bron: Comicbook

Lees meer over: moon knight, disney plus, marvel, oscar isaac, finale

Populair nieuws