search
Van wie wordt deze verrassende cameo in de seizoensfinale van 'The Flash' S8?
Series / Nieuws

Van wie wordt deze verrassende cameo in de seizoensfinale van 'The Flash' S8?

Ster Danielle Nicolet onthult dat er een cameo aan zit te komen, die alle fans omver gaat blazen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De cast van 'The Flash' is lyrisch over een cameo, die in de laatste aflevering van seizoen 8 van de hitserie onthuld zal worden. Danielle Nicolet (Cecile Horton) liet al vallen dat het een 'enorme' verrassing gaat worden. Schrijver Eric Wallace voegt daar nog aan toe dat we te maken hebben met een oude vriend…

Danielle Nicolet kon in een interview met TVLine haar enthousiasme nauwelijks voor zich houden.

Nicolet: "Oh mijn god, het is zo enorm. En je gaat een gezicht zien waarbij je zo verbaasd zal zijn hem te zien. Zo verbaasd!"

Een weerzien met een 'oude vriend' uit seizoen 1
Eric Wallace, die meewerkt als schrijver aan de serie, gaf al een extra tipje van de sluier tijdens een interview in maart.

Wallace: "Eigenlijk hebben we vandaag gefilmd met een oude vriend, die we al jaren niet hebben gezien, en ik ben heel blij hem weer terug te zien. Ik ga niet zeggen wie het is, maar ik ben erg blij dat dit personage, die sinds seizoen 1 niet meer met ons is…"

Veel buzz om enthousiast over te worden, maar de laatste afleveringen van The Flash zullen helaas pas eind juni te zien zijn op Netflix Nederland. Hopelijk gaan die laatste twee maanden in een 'flash' voorbij!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen