Al deze series komen in mei naar Disney+

Al deze series komen in mei naar Disney+

Disney+ vergroot zijn aanbod behoorlijk als we zo kijken naar al deze nieuwe shows.

Jim Pedd, 04-05-2022 06:00

Vandaag zetten we de series die alvast zijn aangekondigd voor de rest van mei op streamingdienst Disney+ voor je op een rij. Het zijn er heel wat!
VANAF 4 MEI
Life Below Zero: De alledaage worstelingen die het leven in de afgelegen staat Alaska omvat. Elke foute keuze zou je leven kunnen kosten.

Disney Gallery: The Book of Boba Fett: Deze aflevering van Disney Gallery duikt dieper in de Star Wars-serie The Book of Boba Fett.

VANAF 11 MEI
Just Like Me (seizoen 1-2): Just Like Me draait om Tommy, een tienerjongen die een vriendengroep heeft die regelmatig samenkomt in een kelder.

Mira, Royal Detective (seizoen 1): Mira, Royal Detective draait om een dapper en vindingrijk meisje dat detective in India wordt, nadat ze een mysterie oploste dat de jonge prins van het koninkrijk redde.

Something Bit Me! (seizoen 1): Something Bit Me verkent echte verhalen van insectenbeten, die ertoe leidden dat mensen terecht kwamen in het ziekenhuis.

The Chicken Squad (seizoen 1): The Chicken Squad is bedacht door Tom Rogers en kent 29 afleveringen. De serie werd op 14 mei 2021 gelanceerd.

The Wizard of Paws (seizoen 2): The Wizard of Paws draait om de dramatische verandering van het leven op het moment dat Derrick Campana passende ledematen maakt voor dieren die ze nodig hebben.

VANAF 18 MEI
Alice's Wonderland Bakery (seizoen 1): Alice's Wonderland Bakery is een animatieserie die volgt op de film Alice in Wonderland.

I Cavalieri Di Castelcorvo (seizoen 1): De bewoners van het stadje Castelcorvo komen wel relaxed over, maar niets is wat het lijkt. Vier kinderen moeten mysteries oplossen om de stad te beschermen.

Secrets Of The Zoo (seizoen 5): Secrets Of The Zoo omarmt de wilde kant van de Sunshine State, en volgt het team van een dierentuin.

VANAF 27 MEI
Obi-Wan Kenobi (seizoen 1): De Jedi Knight woont op Tatooine, waar hij waakt over een jonge Luke Skywalker. Maar een mysterieus voorval lokt hem uit zijn schuilplaats.

Lees meer over: Disney, Disney Plus, mei, Maand

Populair nieuws