'Star Trek: Strange New Worlds' heeft een andere Kirk

Star Trek Strange New Worlds mag dan wel Kirk laten zien, die is niet wie je denkt.

Jim Pedd, 4 mei 2022 06:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Captain Kirk zoals we hem gaan zien in de aankomende Star Trek: Strange New Worlds-serie zal anders zijn dan vorige versies van het personage die we te zien kregen.
De nieuwe serie van Alex Kurtzman is een prequel op Star Trek: The Original Series, die tussen 1966 en 1969 de harten van het publiek veroverde. De serie duikt in het verhaal van Christopher Pike als kapitein van de USS Enterprise, een personage dat het roer had voordat Kirk het overnam.

Star Trek: Strange New Worlds
Star Trek: Strange New Worlds speelt zich af in de oorspronkelijke Prime-tijdlijn, de chronologie die we al decennia kunnen volgen.

In maart werd bekendgemaakt dat Star Trek: Strange New Worlds acteur Paul Wesley had gecast als de jongere James T. Kirk, in zijn jaren voordat hij het roer overnam van Pike.

Co-showrunner Henry Alsonso Myers vertelt nu in een interview dat we een andere Kirk volgen. "Als het zover komt, weet ik zeker dat mensen gevoelens hebben over de verschillende interpretaties. We willen die niet ontkennen, we houden juist van alle Kirks die bestaan hebben. Maar we wilden het verhaal van deze Kirk, in deze tijdsperiode vertellen, namelijk een totaal andere Kirk dan we tot nu toe zagen."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Trek Strange New Worlds, Star Trek, kirk

Populair nieuws