'The Walking Dead'-ster Norman Reedus doet boekje open over vertrek co-ster Melissa McBride uit serie

Norman Reedus vertelt over vertrek co-ster

Na het schokkende nieuws dat de spin-off 'Daryl and Carol' enkel Daryl zal bevatten heeft de acteur van Daryl, Norman Reedus, besloten bij Jimmy Fallon toelichting te geven.

Mitchell van Vuren, 4 mei 2022 09:15

Geen zombies maar trollen storten zich over The Walking Dead-sterren Norman Reedus en Melissa McBride. Dit gebeurde nadat McBride liet weten dat zij niet langer verder zou spelen in de spin-off serie Daryl & Carol.

De boze reacties van The Walking Dead-fans gingen zover dat Reeves zelf naar buiten moest komen met een statement bij Jimmy Fallon om de gemoederen te bedaren.

Reeves: “Weet je, vanaf het begin was het Carol en ik - Melissa McBride en ik. En zij neemt nu wat tijd voor zichzelf. Weet je, twaalf jaren [van 'The Walking Dead'] is een tijdrovend proces, en ze moet even stoom afblazen. Dus dat doet ze nu en dat verdient ze.”

Daryl zonder Carol
De focus van de serie zal dus vanaf nu meer liggen bij het personage van Reeves, Daryl. Maar of hij altijd solo zal blijven weet hij zelf ook niet zeker. Hij laat doorschemeren dat Carol in de serie misschien wel op een later moment kan terugkeren, maar McBride heeft op dat vlak niks van zich laten horen.

AMC verwacht dat in 2023 de spin-off uit zal komen, maar enige vertraging is na dit nieuws goed te begrijpen.

Bron: Comicbook

Lees meer over: walking dead, daryl and carol, norman reeves, jimmy fallon, Melissa McBride

Populair nieuws