search
Deze actrice gaat in 'Riverdale' seizoen 6 spelen
Series / Nieuws

Deze actrice gaat in 'Riverdale' seizoen 6 spelen

Riverdale heeft er met Caroline Day een nieuwe actrice bij voor het zesde seizoen.

Het is officieel: Caroline Day is gecast voor Riverdale om Heather te spelen. Heather is de voormalige liefde van Cheryl Blossom die wel al in de serie benoemd is, maar wie we nog niet gezien hebben.

Sinds het begin van de serie in 2017 is Riverdale zeker een succes te noemen. De serie wordt voornamelijk geprezen vanwege de vele onvoorspelbare verhaallijnen die aanwezig zijn. Het zesde seizoen is nu bezig, en heeft onlangs een extra actrice verworven.

Caroline Day in Riverdale
Het is al bevestigd dat Riverdale later dit jaar terugkeert voor een zevende seizoen - ondanks dat het zesde seizoen nog bezig is - maar het kan zomaar dat we Caroline Day al eerder dan dat gaan zien. Het gerucht gaat namelijk dat ze al in seizoen 6 gaat verschijnen.

Day gaat dus Heather spelen, een personage waar we al eerder over gehoord hebben maar wie we nog niet op het scherm hebben gezien. Heather had in haar jeugd een relatie met Cheryl Blossom. Toen dit in seizoen 2 op werd gebracht, zorgde het voor onrust tussen Cheryl en haar moeder Penelope.

Iedere zondag verschijnt er een nieuwe aflevering van Riverdale seizoen 6, dus het kan nu niet lang meer duren voordat we Caroline Day als Heather in actie gaan zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen