Netflix heeft weer drie knallers deze week

Netflix heeft weer drie knallers deze week

Dit is de week top drie op Netflix met best bekeken series.

Jim Pedd, 8 mei 2022 12:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Elke zondag checken we de drie meest populaire series van dit moment op Netflix. Deze zondag zien we dat de serie Ozark nog altijd domineert. Dat is niet heel gek, gezien de immense populariteit die de show geniet de afgelopen jaren.
Ozark zette nu zijn laatste paar afleveringen online, en die blijken al twee weken enorm te scoren. In elk geval genoeg om de serie helemaal bovenaan de lijst met meest bekeken series van dit moment te plaatsen. Nummer twee is de serie Pálpito en nummer drie nog altijd het populaire tweede seizoen van Palpito.

De top drie
De top drie best bekeken series ziet er als volgt uit:

1. Ozark: Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.

2. Pálpito: Een man die vastbesloten is om wraak te nemen op de orgaansmokkelaars die zijn vrouw hebben vermoord, ontmoet de vrouw die het hart van zijn echtgenote heeft ontvangen.

3. Bridgerton: Acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. Geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.
Lees meer over: Netflix, top 3, kijkcijfers, ozark, palpito, bridgerton

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws