Prime Video barst van de nieuwe series deze week

Prime Video barst van de nieuwe series deze week

Het was groot feest op Prime Video voor liefhebbers van televisieseries.

Jim Pedd, 8 mei 2022 om 11:29

Het was een topweek op Prime Video, met heel veel nieuwe televisieseries. We zetten het grote nieuwe aanbod voor je op een rij.
New Amsterdam (seizoen 1 en 2): Dr. Max Goodwin is een briljante en charmante chirurg en de nieuwe medisch directeur in het oudste publieke ziekenhuis van de Verenigde Staten. Hij wil de bureaucratie slopen, artsen helpen. Maar die zijn sceptisch.

Alone (seizoen 7): 10 mannen zullen de wildernis ingaan met alleen wat ze in een kleine rugzak kunnen passen. Ze zullen alleen zijn op meedogenloos terrein met een enkele missie: blijf zo lang mogelijk in leven.

Magpie Murders (seizoen 1): Een bedrieglijk moordmysterie met een oplossing die kijkers zal verbazen en schokken. Het plot van Magpie Murders draait om het personage Susan Ryeland, een redacteur die een onafgemaakt manuscript krijgt van het laatste boek van Alan Conway, maar geen idee heeft dat het haar leven zal veranderen.

A Very English Scandal (seizoen 1): Het schokkende, waargebeurde verhaal, van de eerste Britse politicus die terecht stond voor moord.

The Wilds (seizoen 2): Het draait allemaal om overleven voor een groep tienermeisjes die gestrand zijn op een onbewoond eiland na de ontdekking dat wat hen gebeurt een groot sociaal experiment is. In seizoen twee worden nieuwe proefpersonen geïntroduceerd: een ander eiland met tienerjongens die eveneens moeten vechten om te overleven onder het toeziend oog van degene met de touwtjes in handen.

Ten Percent (seizoen 1): Na een tragedie bij Nightingale Hart worden de persoonlijke en professionele levens van de agenten overhoop gehaald. In elke aflevering heeft een nieuwe beroemdheid de hulp nodig van een Nightingale-agent - van hulp bij huwelijksproblemen tot overboeking en van method-acting tot plankenkoorts.

[url1=https://www.primevideo.com/region/eu/detail/0HZJLDTIR64GJGF1PZCYGHHQ38]Bosch: Legacy[/ur1] (seizoen 1): Harry Bosch, gepensioneerd rechercheur Moordzaken die privédetective werd, vecht om zaken af ​​te werken zonder de autoriteit die zijn vorige baan bood. Advocaat Honey 'Money' Chandler, die een moordpoging heeft overleefd, worstelt om haar vertrouwen in het rechtssysteem te behouden. Maddie Bosch ontdekt de mogelijke uitdagingen van een beginnend patrouilleagent in de straten van Los Angeles.

Nieuwe afleveringen
Two Minute Tales (S01E01 en S01E02)
The Hive (S01E01 en S01E02)
Punky (S01E01 en S01E02)
Pins and Nettie (S01E01 en S01E02)
This Is Us (S06E09)
Star Trek: Picard (S02E10)
Outer Range (S01E07 en S01E08)

Lees meer over: Prime Video, weekoverzicht

Populair nieuws