search
Netflix maakt er een overvolle week van met nieuwe series: dit zijn ze
Series / Featured

Netflix maakt er een overvolle week van met nieuwe series: dit zijn ze

Netflix voegt weer behoorlijk wat nieuwe series toe aan zijn aanbod deze week.

Maak je maar op voor een drukke week op Netflix. We zetten alle nieuwe series op een rij die je deze week nieuw kunt verwachten.

VANAF 10 MEI
Workin' Moms (seizoen 6): Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto.

VANAF 11 MEI
Brotherhood (seizoen 2): Een eerlijke advocate komt voor een moreel dilemma te staan als de politie haar dwingt om haar broer te verlinken, die het hoofd van een nieuwe gevangenisbende is.

42 Days of Darkness: In een Chileens stadje doet een vrouw verwoede pogingen om haar zus te vinden te midden van een mediastorm en het politieonderzoek. Gebaseerd op een waargebeurd verhaa.

VANAF 12 MEI
Savage Beauty: Een mysterieuze vrouw zoekt wraak voor haar tragische verleden en besluit zich in te bedden bij een machtige familie met een wereldwijd beauty-rijk, en duistere geheimen.

VANAF 13 MEI
Bling Empire (seizoen 2): Deze realityserie volgt LA's superrijke Aziatische en Aziatisch-Amerikaanse plezierzoekers die helemaal losgaan met fantastische feesten, glamour en drama.

The Life and Movies of ErÅŸan Kuneri: Een bekend figuur in erotische cinema besluit uit te breiden naar andere genres.

The Lincoln Lawyer: Topadvocaat Mickey Hallera uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière "” en zijn bekende Lincoln "” weer op als hij een moordzaak aanneemt.

New Heights: Bedrijfsadviseur Michi Wyss erft de noodlijdende boerderij van zijn overleden vader en moet zijn plattelandsverleden "” en de toekomst van zijn familie "” onder ogen zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen