search
Deze 3 series op HBO Max, Netflix en Disney+ wil je niet missen
Series / Featured

Deze 3 series op HBO Max, Netflix en Disney+ wil je niet missen

Zoals elke maandag zetten we weer drie toffe tips van nieuwe series op een rij.

Elke maandag zetten we drie toffe series op een rij die je niet wil missen en uitgebracht worden op de grootste streamingdiensten van het moment.

Deze week hebben we tips op Disney+, Netflix en HBO Max. We zetten de series op een rij in de volgorde waarop ze uitgebracht worden.

VANAF 11 MEI OP DISNEY+
Just Like Me (seizoen 1-2): Just Like Me draait om Tommy, een tienerjongen die een vriendengroep heeft die regelmatig samenkomt in een kelder.

VANAF 13 MEI OP NETFLIX
The Lincoln Lawyer: Topadvocaat Mickey Hallera uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière "” en zijn bekende Lincoln "” weer op als hij een moordzaak aanneemt.

VANAF 15 MEI OP HBO MAX
Conversations with Friends: Deze serie volgt de 21-jarige studente Frances die door meerdere relaties haar eigen kwetsbaarheden voor het eerst onder ogen moet komen. Frances is oplettend, rationeel en scherp. Haar ex-vriendin Bobbi, die inmiddels haar beste vriendin is geworden, is zelfverzekerd, uitgesproken en meeslepend. Ook al zijn ze al drie jaar uit elkaar, toch zijn Frances en Bobbi nog vrijwel onafscheidelijk en voeren ze samen poëzie op in Dublin. Bij één van hun optredens ontmoeten zij Melissa, een oudere schrijfster die gefascineerd is door het tweetal. Bobbi en Frances trekken op met Melissa en haar man Nick, een knappe maar introverte acteur. Terwijl Melissa en Bobbi openlijk met elkaar flirten, beginnen Nick en Frances een intense geheime verhouding die hen allebei verrast. Al snel begint deze affaire de band tussen Frances en Bobbi op de proef te stellen. Hierdoor gaat Frances zichzelf, en de vriendschap die haar zo dierbaar is, in een nieuw licht zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen