search

Ons nieuws van maandag 9 mei 2022

Nieuwe acteur van Doctor Who reageert op deze enorme uitdaging
Series / Nieuws

Nieuwe acteur van Doctor Who reageert op deze enorme uitdaging

Na veertien voorgaande Doctor Who's is nu eindelijk de volgende eigenaar van 's wereld bekendste telefooncel bekendgemaakt.

De nieuwe Doctor Who is voor vele Netflix-fans al een bekende naam: Ncuti Gatwa. De acteur is bekend geworden door zijn rol als Eric Effiong in Sex Education, waarvoor hij ook een BAFTA heeft gewonnen. Hij zal de eerste zwarte acteur worden, die de rol van de Dokter gaat vervullen.

Het nieuws is voor enkele maanden geheim gehouden, maar werd in aanloop van de BAFTA's onthuld door de acteur en producent Russell T Davies.

Gatwa deelde over zijn nieuwe rol: "Er zijn nauwelijks woorden om te omschrijven hoe ik me voel. Een mix van dankbaarheid, blijheid en een klein beetje angst."

Hij vervolgde: "De rol en de show betekenen zo veel voor zoveel mensen over de hele wereld, waaronder ikzelf, en elke van mijn geweldige voorgangers heeft deze unieke verantwoordelijkheid en privilege met de grootste zorg uitgevoerd. Ik zal mijn uiterste best doen om hetzelfde te doen…"

Davies voegde aan deze uitspraak toe: "De toekomst is hier en het is Ncuti! Soms loopt talent gewoon bij je naar binnen, en het is gewoon zo goed en uitdagend en briljant. Dan sta je gewoon volledig in bewondering te kijken en dank je de sterren ervoor."

Hij dikte nog aan: "Ncuti verblindde ons, greep de rol van de Dokter en had de knoppen van de TARDIS onder de knie in een kwestie van seconden… Ik beloof jullie, 2023 gaat spectaculair worden!"

De verwachting is dat de BBC in 2023 het veertiende seizoen zal gaan uitzenden van de langlopende franchise.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Magische krachten van Yennefer teruggekeerd in 'The Witcher' seizoen 3
Series / Nieuws

Magische krachten van Yennefer teruggekeerd in 'The Witcher' seizoen 3

De krachten van Yennefer, verloren in het eerste seizoen van 'The Witcher', lijken magischerwijs te zijn teruggekeerd in het aankomende derde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van het derde seizoen van The Witcher zijn in volle gang, en enkele geruchten moesten natuurlijk wel uitkomen. Daartussen zit een hele interessante: de vermeende verloren krachten van Yennefer van Vengerberg (Anya Chalotra) schijnen hervonden te zijn.

Volgens een rapportage van Redanian Intelligence zijn er opnames geweest met Anya voor een blue screen in de studio's, waar de opnames plaatsvonden. Tijdens deze opnames zou Yennefer een scène hebben uitgespeeld, waar er magie aan te pas zou zijn gekomen.

Wat er exact in de scène gebeurt en wanneer het op Netflix te zien zal zijn blijft voor nu nog een mysterie. Wat zeker lijkt te zijn is dat de krachten, die Yennefer in seizoen 1 verloor en in seizoen 2 wanhopig probeerde te hervinden, weer op beeld te vinden zullen zijn binnenkort.

Een blik terug in de tijd
In de serie verloor Yennefer haar krachten na een brute aanval op Sodden in seizoen 1. In het volgende seizoen volgen we haar tijdens haar zoektocht om haar magie te herkrijgen. Hiervoor gaat ze tot het uiterste, en schroomt er niet voor om Ciri (Freya Allan) voor deze queeste op te offeren.

Voor de fans die niet kunnen wachten tot het derde seizoen, zijn seizoen 1 en seizoen 2 te zien op Netflix. Ook is hier een animatiefilm van de bekende boekenserie te vinden, genaamd The Witcher: Nightmare of the Wolf. En anders zijn er nog games, boeken, graphic novels; genoeg om nog even de honger naar seizoen 3 te stillen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel deelt nieuwe 'Ms. Marvel'-trailer
Series / Nieuws

Marvel deelt nieuwe 'Ms. Marvel'-trailer

Marvel heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Ms. Marvel, de serie die over een maand naar Disney Plus komt.

Het MCU heeft het er maar druk mee. Moon Knight is net afgelopen en Doctor Strange in the Multiverse of Madness draait nu in de bioscoop. Maar er komt nóg meer content aan, bijvoorbeeld de serie Ms. Marvel!

Ms. Marvel komt zelfs al over een maandje uit, wat Marvel als reden zag om even een nieuwe trailer te droppen. Het is helaas maar een korte trailer van dertig seconden, maar er zitten wel nieuwe beelden in.

Trailer Ms. Marvel
Deze trailer deelde Marvel via Twitter, met de herinnering erbij dat Ms. Marvel vanaf 8 juni op Disney Plus te zien is. Check de trailer hieronder.



De rol van Kamala Khan/Ms. Marvel wordt gespeeld door Iman Vellani. Dit wordt haar eerste rol als actrice, wat ze eerder omschreef als vreemd. De serie gaat over een Amerikaanse moslim die in Jersey City opgroeit. Ze is een fanatieke gamer en houdt van het schrijven van fan-fiction. Daarnaast is ze een mega fan van superhelden, met name Captain Marvel. Op school en thuis zit ze niet erg lekker in haar vel, totdat ze opeens superkrachten krijgt. 'Het leven wordt beter met superkrachten, toch?'

Dat denkt ze tenminste, maar of dat ook zo is gaan we vanaf 8 juni op Disney Plus zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze schurken hadden ook in 'Moon Knight' voor kunnen komen
Series / Nieuws

Deze schurken hadden ook in 'Moon Knight' voor kunnen komen

Moon Knight-producent Jeremy Slater heeft in een interview aangegeven welke schurken er bijna in de serie zaten.

Moon Knight liet in de vorm van Arthur Harrow een uitstekende schurk zien, maar het had niet veel gescheeld of we hadden met andere slechteriken te maken.

Producent Jeremy Slater vertelt erover in een recent interview met The Direct. Fans hadden verwacht dat Bushman, die in de comic voorkomt, op het scherm zou verschijnen. Dit is echter niet gebeurd.

Schurken in Moon Knight
Bushman stond wel in de vroege versies van het script, maar uiteindelijk besloot Slater hem eruit te halen. Hier is waarom:

"Bushman was zeker in mijn eerste paar versies van het script, en we probeerden verschillende versies van hem te hebben. Uiteindelijk maakte ik de keuze om Bushman eruit te halen. Ik ging naar Marvel en zei ik ben er niet comfortabel mee, kunnen we hem eruit halen en het over andere versies hebben. Ze waren altijd erg behulpzaam."

Vervolgens heeft hij het over de schurken die ze overwogen hebben om in de serie te stoppen. Zo werden de namen van onder andere Stained Glass Scarlet en Zodiac genoemd. Slater kreeg zelfs een lijst met alle schurken die in de Moon Knight-comics voorkomen voorgeschoteld. Daar heeft hij naar gekeken totdat hij de naam Arthur Harrow zag, wat hij een vette naam vond. "Laten we daar mee gaan," zei hij toen.

Moon Knight is nu te zien op Disney Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead'-ster wil terugkeren in spin-off over personage
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-ster wil terugkeren in spin-off over personage

Thora Birch, die Gamma speelde in The Walking Dead seizoen 10, staat open om terug te keren als het personage.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Thora Birch speelde Gamma in The Walking Dead seizoen 10, en dat is haar blijkbaar bevallen. Ze geeft aan open te staan voor een terugkeer als het personage in bijvoorbeeld een spin-off.

Nu zal je vast denken: nóg een The Walking Dead-spin-off? Ja, die zijn er inderdaad al meerdere. Maar Birch staat er zeker voor open. Ze geeft aan geïnteresseerd te zijn in het achtergrondverhaal van Gamma.

The Walking Dead Gamma spin-off
Hoewel ze niet erg hoopvol is dat een dergelijke spin-off ooit gemaakt zou worden, staat ze er wel voor open: "Ik denk niet dat iemand het zou doen, maar eerlijk, ik heb een soort van droomachtig fantasie-idee over het achtergrondverhaal van Gamma, ik denk dat het fascinerend zou zijn. Dus ik sluit niets uit."

Een eigen serie hoeft Gamma ook niet perse te krijgen. Zo kan ze verschijnen in Tales of the Walking Dead, een aankomende anthologieserie waarin iedere aflevering een ander personage centraal staat.

Birch verscheen voor het eerst in The Walking Dead seizoen 9, als een van de belangrijkste personages binnen de groep The Whisperers. Deze mensen vermommen zich als zombies om te overleven. In het midden van seizoen 10 werd Gamma vermoord.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'John Wick'-regisseur maakt gigantische monsterserie
Series / Nieuws

'John Wick'-regisseur maakt gigantische monsterserie

Chad Stahelski werkt aan een serie die Project Nemesis werkt voor Sony.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als het aankomt op de John Wick-franchise, is er naast Keanu Reeves nog een naam die synoniem is met de wereld van moordenaars. Chad Stahelski regisseerde alle vier de films die tot nu toe gemaakt zijn.

Stahelski begon zijn carrière als een stuntman, maar boekt nu grote successen als filmregisseur. Deadline heeft het nu over een nieuw project van de regisseur: Project Nemesis. Dat wordt gebaseerd op het boek The Nemesis Saga van schrijver Jeremy Robinson.

Project Nemesis
Project Nemesis is een kaiju-thriller die voor televisie ontwikkeld wordt door Sony TV en Neal H. Moritz' productiebedrijf Original Film.

"Als het DNA van Nemesis, de Griekse Godin van de wraak, samengevoegd wordt met dat van Maigu, een vermoord klein meisje, komt er een door trauma gedreven kaiju tot leven die losbreekt in de straten van Maine en naar Boston trekt, op zoek naar de moordenaar. De reactie op deze buitenwereldse bedreiging wordt aangevoerd door Jon Hudson, een sarcastische DHS-agent wiens leiderschap van de paranormale divisie van het agentschap een grap was - tot nu toe."

Wanneer de serie te zien zal zijn is nog niet bekend. Stahelski is in elk geval enthousiast. "Vanaf het moment dat ik het boek begon te lezen, was ik aan boord."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-hit 'Ozark' kan meer series krijgen!
Series / Nieuws

Netflix-hit 'Ozark' kan meer series krijgen!

Er zijn gesprekken gevoerd over meer Ozark en meer series in het universum.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De showrunner van Ozark onthult dat de serie wellicht eerder dan je direct zou verwachten een spin-off gaat krijgen van Netflix.

Ozark was gedurende vier seizoenen te zien op Netflix en is bedacht door Bill Dubuque en Mark Williams en gelanceerd in 2017. De serie draait om Marty Byrde (Jason Bateman), een vader uit de suburbs die zijn gezin verhuist naar centraal Missouri, om zijn werk in de witwas-business uit te breiden. Ook volgen we Laura Linney als zijn politiek PR-strateeg en echtgenote Wendy, Sofia Hublitz als dochter Charlotte en Skular Gaertner als zoon Jonah.

Ozark
De serie Ozark rondde op 29 april 2022 het tweede deel van zijn vierde seizoen af. De finale werd door Jason Bateman nog omschreven als "een happy ending, al strompelen ze nu wel".

Desalniettemin is het verhaal echt afgerond voor de familie Byrde. Fans vroegen zich af of er niet meer kan komen in het Ozark-universum en daar lijkt het eigenlijk wel op.

TVLine sprak met showrunner Chris Mundy, die vertelde: "Dat is zeker iets waar mensen het veel over gehad hebben. Maar er ligt nog niets vast. We hebben het geluk dat mensen de serie echt leuk lijken te vinden en dat er interesse voor is."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Biseksualiteit Loki moet ertoe doen in het tweede seizoen
Series / Nieuws

Biseksualiteit Loki moet ertoe doen in het tweede seizoen

Tom Hiddleston wil dat deze Loki-onthulling wel enige waarde heeft in de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Marvel Studios heeft met zijn Disney+ series grote successen in handen. Loki is een van de best ontvangen series van allemaal.

Loki werd opgezet in de film Avengers: Endgame, toen de hoofdpersoon van acteur Tom Hiddleston in een alternatieve tijdlijn bleek te zijn ontkomen aan de Avengers en daardoor een afweek van de voor hem 'geplande' tijdlijn.

Loki-onthulling
De serie Loki onthulde in zijn derde aflevering iets nieuws over het personage. Loki en Sylvie hebben op een zeker moment een belangrijk gesprek, waarin ze onthullen dat het personage biseksueel is.

Tijdens een nieuw interview met de Britse krant The Guardian vertelt Tom Hiddleston te hopen dat het wel significant gaat zijn.

"Ik was enorm vereerd dat ze dit vroegen. We wilden allemaal de integriteit van het personage bewaken. Ik wilde er ook voor zorgen dat we geen delen zouden verliezen waar mensen van houden, terwijl we tegelijk iets nieuws probeerden. Ik hoop ook dat het feit dat Loki biseksueel bleek te zijn, betekenisvol zou zijn voor de mensen die het zagen. Het is een kleine stap, er is nog veel werk te verrichten. Maar we vonden dit allemaal van belang."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensies 'The Staircase' van HBO Max: Kijken of skippen?
Series / Featured

Recensies 'The Staircase' van HBO Max: Kijken of skippen?

The Staircase van HBO Max blijkt een prima serie die het kijken waard is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Deze week lanceerde HBO Max de eerste drie afleveringen van de nieuwe misdaadserie The Staircase. Die blijken enorm goed ontvangen te zijn.

De serie The Staircase heeft hoofdrollen voor meerdere prijswinnende en genomineerde acteurs. De hoofdrollen zijn voor Academy Award-nominee Toni Collette, Primetime Emmy-nominee Michael Stuhlbarg en Academy Award-winnaar Colin Firth. En blijkt enorm goed ontvangen te worden door critici.

The Staircase-ontvangst
De serie The Staircase blijkt een goedkeuringspercentage van 95 procent te hebben op recensiewebsite Rotten Tomatoes. Een knappe score. Van de 43 recensies in totaal zijn er slechts twee negatief.

Zo schrijft de site Vulture over The Staircase dat de serie "alle verwachtingen overtreft en een heel nieuw perspectief en nieuwe dimensie toevoegt aan een bekend verhaal, en tegelijk een ervaring opbouwt die verschilt van de docuserie."

Vogue meldt dat The Staircase meer een "meta-text dan een moordmysterie" is en behoorlijk opwindend is. De consensus: "The Staircase bevat niet veel verrassingen voor eenieder die zeer bekend is met de oorspronkelijke documentaire. Maar deze dramatisering brengt een vers perspectief en nieuwe gelaagdheid naar het mysterie, evenals het prachtige spel van Colin Firth."

We zouden dus zeggen: kijken!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Moon Knight' beleefde extreem goede première
Series / Nieuws

'Moon Knight' beleefde extreem goede première

De eerste aflevering van Moon Knight was blijkbaar heel erg in trek.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Moon Knight ging eind maart van start op Disney+. Recent werd het prima eerste seizoen van de serie, die behoorlijk los stond van de rest van het Marvel Cinematic Universe, afgerond.

Nu Moon Knight klaar is, krijgen we wat nieuwe statistieken rond de lancering van het eerste seizoen. De site Parrot Analytics meldt dat de Marvel Studios-serie het grootste streamingdebuut van dit jaar tot nu toe beleefd heeft.

Moon Knight
Parrot Analytics meldt dat Moon Knight en Peacemaker beiden een sterk debuut hebben beleefd, maar dat het sterkste debuut toebehoorde aan de serie Moon Knight. Die deed het beter dan welke serie dan ook in de eerste aflevering.

Tegelijk is het wel zo dat Our Flag Means Death minder sterk begon, maar uiteindelijk een groter publiek verzamelde en vasthield dan de eerdere twee series. Met name Moon Knight had het moeilijk met het vasthouden van het publiek.

De toekomst van Moon Knight is niet helemaal zeker. Marvel Studios heeft in elk geval geen tweede seizoen besteld. De vraag is dus hoe het verder gaat.

Wel liet de scène na de aftiteling van Moon Knight al zien dat er nog een interessante toekomst weggelegd is voor de titelheld.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spanningen lopen hoog op in 'The Umbrella Academy'
Series / Nieuws

Spanningen lopen hoog op in 'The Umbrella Academy'

Seizoen 3 van Netflix-serie The Umbrella Academy laat zien dat er veel op het spel staat.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn bijna twee jaar verstreken sinds we voor het laatste de worstelingen van de Hargreeves-broers en zussen konden volgen, in het tweede seizoen van Netflix-serie The Umbrella Academy.

Deze zomer krijgen ze weer een boel nieuwe problemen voorgeschoteld om op te lossen. Een van de grootste problemen is de Sparrow Academy; een Hargreeves-familie uit een compleet andere tijdlijn.

The Umbrella Academy seizoen 3
Tijdens een interview met Jordan Claire Robbins, die de rol van Grace (de robotmoeder van de Hargreeves-kinderen) speelt, blijkt dat het nieuwe seizoen enorm explosief wordt.

"Ik zou zeggen dat dit de favoriete versie van Grace is die ik heb mogen spelen. maar seizoen drie is echt compleet anders, compleet verschillend, en ik denk dat fans ervan gaan genieten. Ik had het geweldig tijdens de opnames," aldus de actrice.

"Alle seizoenen zijn anders door tijdreizen en alle andere elementen in die wereld maken het behoorlijk grenzeloos. Maar seizoen drie is mijn favoriete tot nu toe denk ik, met deze nieuwe familie die je ziet in de previews en de manier waarop seizoen twee tot een einde kwam."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix maakt er een overvolle week van met nieuwe series: dit zijn ze
Series / Featured

Netflix maakt er een overvolle week van met nieuwe series: dit zijn ze

Netflix voegt weer behoorlijk wat nieuwe series toe aan zijn aanbod deze week.

Maak je maar op voor een drukke week op Netflix. We zetten alle nieuwe series op een rij die je deze week nieuw kunt verwachten.

VANAF 10 MEI
Workin' Moms (seizoen 6): Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto.

VANAF 11 MEI
Brotherhood (seizoen 2): Een eerlijke advocate komt voor een moreel dilemma te staan als de politie haar dwingt om haar broer te verlinken, die het hoofd van een nieuwe gevangenisbende is.

42 Days of Darkness: In een Chileens stadje doet een vrouw verwoede pogingen om haar zus te vinden te midden van een mediastorm en het politieonderzoek. Gebaseerd op een waargebeurd verhaa.

VANAF 12 MEI
Savage Beauty: Een mysterieuze vrouw zoekt wraak voor haar tragische verleden en besluit zich in te bedden bij een machtige familie met een wereldwijd beauty-rijk, en duistere geheimen.

VANAF 13 MEI
Bling Empire (seizoen 2): Deze realityserie volgt LA's superrijke Aziatische en Aziatisch-Amerikaanse plezierzoekers die helemaal losgaan met fantastische feesten, glamour en drama.

The Life and Movies of ErÅŸan Kuneri: Een bekend figuur in erotische cinema besluit uit te breiden naar andere genres.

The Lincoln Lawyer: Topadvocaat Mickey Hallera uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière "” en zijn bekende Lincoln "” weer op als hij een moordzaak aanneemt.

New Heights: Bedrijfsadviseur Michi Wyss erft de noodlijdende boerderij van zijn overleden vader en moet zijn plattelandsverleden "” en de toekomst van zijn familie "” onder ogen zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 series op HBO Max, Netflix en Disney+ wil je niet missen
Series / Featured

Deze 3 series op HBO Max, Netflix en Disney+ wil je niet missen

Zoals elke maandag zetten we weer drie toffe tips van nieuwe series op een rij.

Elke maandag zetten we drie toffe series op een rij die je niet wil missen en uitgebracht worden op de grootste streamingdiensten van het moment.

Deze week hebben we tips op Disney+, Netflix en HBO Max. We zetten de series op een rij in de volgorde waarop ze uitgebracht worden.

VANAF 11 MEI OP DISNEY+
Just Like Me (seizoen 1-2): Just Like Me draait om Tommy, een tienerjongen die een vriendengroep heeft die regelmatig samenkomt in een kelder.

VANAF 13 MEI OP NETFLIX
The Lincoln Lawyer: Topadvocaat Mickey Hallera uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière "” en zijn bekende Lincoln "” weer op als hij een moordzaak aanneemt.

VANAF 15 MEI OP HBO MAX
Conversations with Friends: Deze serie volgt de 21-jarige studente Frances die door meerdere relaties haar eigen kwetsbaarheden voor het eerst onder ogen moet komen. Frances is oplettend, rationeel en scherp. Haar ex-vriendin Bobbi, die inmiddels haar beste vriendin is geworden, is zelfverzekerd, uitgesproken en meeslepend. Ook al zijn ze al drie jaar uit elkaar, toch zijn Frances en Bobbi nog vrijwel onafscheidelijk en voeren ze samen poëzie op in Dublin. Bij één van hun optredens ontmoeten zij Melissa, een oudere schrijfster die gefascineerd is door het tweetal. Bobbi en Frances trekken op met Melissa en haar man Nick, een knappe maar introverte acteur. Terwijl Melissa en Bobbi openlijk met elkaar flirten, beginnen Nick en Frances een intense geheime verhouding die hen allebei verrast. Al snel begint deze affaire de band tussen Frances en Bobbi op de proef te stellen. Hierdoor gaat Frances zichzelf, en de vriendschap die haar zo dierbaar is, in een nieuw licht zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze Marvel Cinematic Universe-series komen nog naar Disney+ dit jaar
Series / Featured

Deze Marvel Cinematic Universe-series komen nog naar Disney+ dit jaar

Disney+ krijgt toch nog vier toevoegingen in het MCU dit jaar.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dit jaar konden we tot nu toe van één Marvel Cinematic Universe-serie genieten op streamingdienst Disney+. En worden er nog twee series aan het aanbod toegevoegd. Ook komen er nog twee televisiespecials online te staan op Disney+. We zetten ze allemaal voor je op een rij.

Ms. Marvel (8 juni): Deze televisieserie is de eerste toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe op Disney+ van dit jaar. Er komen zes afleveringen. De serie is een oorsprongsverhaal voor Ms. Marvel, een personage dat begint zonder superkrachten, maar die gaandeweg het verhaal ontwikkelt.

She-Hulk (na de zomer): Deze serie heeft nog geen directe releasedatum, maar schijnt vlak na de zomer uit te komen. She-Hulk krijgt tien afleveringen van elk een half uur en draait om Jennifer Walters. Zij is het beroemde nichtje van Bruce Banner, is als advocaat gespecialiseerd in zaken met supermensen en krijgt zo haar eigen krachten.

Werewolf by Night (Halloween?): Ook van deze special weten we nog niet wanneer deze te zien zal zijn, maar men schijnt te mikken op Halloween. De special is een horrorverhaal dat draait om een man die weerwolf kan worden. En zijn krachten onder controle heeft!

The Guardians of the Galaxy Holiday Special (december): Deze special van James Gunn komt in december op Disney+ en brengt Star-Lord, Groot, Rocket en Mantis samen voor een fantastisch op de feestdagen gebaseerd verhaal.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe scoort 'Moon Knight' tegenover de rest van de Disney+-series van Marvel Studios?
Series / Featured

Hoe scoort 'Moon Knight' tegenover de rest van de Disney+-series van Marvel Studios?

Moon Knight is de meest recente toevoeging aan het MCU op Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Marvel Studios-serie Moon Knight is voorbij. Maar hoe bevalt de serie eigenlijk als we kijken naar alle andere series die tot nu toe verschenen in het Marvel Cinematic Universe, specifiek gemaakt voor Disney+?

We zetten de series op een rij en gebruiken de ontvangst op Rotten Tomatoes als basis.

De ontvangst
We duiken erin!

What If...? (94%): "What If...? mag dan wel weinig toevoegen aan het grotere MCU-narratief, maar de serie maakt een paar verrassende wendingen met geliefde personages en misschien wel de beste actie in de hele franchise tot nu toe."

Hawkeye (92%): "Hawkeye komt langzaam op gang. Maar het street-level geweld is een verfrissende tempowisseling voor het MCU. En de chemie tussen de twee hoofdpersonen is geweldig, zelfs als het plot even nalaat."

Loki (92%): "Een heerlijke afwijking van het MCU zoals we dat kennen. Loki laat zien hoe Tom Hiddleston succesvol de sprong maakt van een geliefde slechterik naar een echte antiheld. Met wat hulp van Owen Wilson. De serie is heerlijk, charmant en gevaarlijk, net als de halfgod zelf."

WandaVision (91%): "Deel een mooie ode aan televisiegeschiedenis, voor een deel een bijzonder mysterie. WandaVision is heerlijk vreemd en een heel gedurfde stap naar televisie van het MCU. En een perfecte showcase voor Elizabeth Olsen en Paul Bettany."

Moon Knight (87%): "De entertainmentwaarde is soms wat meer en soms wat minder. Maar al met al is Moon Knight een prima en verfrissend vreemde toevoeging aan het MCU."

The Falcon and the Winter Soldier (86%): "Boordevol blockbuster-actie en gedurfde karakterontwikkeling. Falcon and the Winter Soldier is een waardige opvolger voor het nalatenschap van Captain America, met een wereldwijde intrige, volwassen sociaal commentaar en heerlijk spel tussen Anthony Mackie en Sebastian Stan centraal."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.