search
Spanningen lopen hoog op in 'The Umbrella Academy'

Spanningen lopen hoog op in 'The Umbrella Academy'

Seizoen 3 van Netflix-serie The Umbrella Academy laat zien dat er veel op het spel staat.

Jim Pedd
Er zijn bijna twee jaar verstreken sinds we voor het laatste de worstelingen van de Hargreeves-broers en zussen konden volgen, in het tweede seizoen van Netflix-serie The Umbrella Academy.

Deze zomer krijgen ze weer een boel nieuwe problemen voorgeschoteld om op te lossen. Een van de grootste problemen is de Sparrow Academy; een Hargreeves-familie uit een compleet andere tijdlijn.

The Umbrella Academy seizoen 3
Tijdens een interview met Jordan Claire Robbins, die de rol van Grace (de robotmoeder van de Hargreeves-kinderen) speelt, blijkt dat het nieuwe seizoen enorm explosief wordt.

"Ik zou zeggen dat dit de favoriete versie van Grace is die ik heb mogen spelen. maar seizoen drie is echt compleet anders, compleet verschillend, en ik denk dat fans ervan gaan genieten. Ik had het geweldig tijdens de opnames," aldus de actrice.

"Alle seizoenen zijn anders door tijdreizen en alle andere elementen in die wereld maken het behoorlijk grenzeloos. Maar seizoen drie is mijn favoriete tot nu toe denk ik, met deze nieuwe familie die je ziet in de previews en de manier waarop seizoen twee tot een einde kwam."Aanbevolen artikelen