'The Walking Dead'-ster wil terugkeren in spin-off over personage

Thora Birch, die Gamma speelde in The Walking Dead seizoen 10, staat open om terug te keren als het personage.

Niels Arts, 09-05-2022 12:13

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Thora Birch speelde Gamma in The Walking Dead seizoen 10, en dat is haar blijkbaar bevallen. Ze geeft aan open te staan voor een terugkeer als het personage in bijvoorbeeld een spin-off.
Nu zal je vast denken: nóg een The Walking Dead-spin-off? Ja, die zijn er inderdaad al meerdere. Maar Birch staat er zeker voor open. Ze geeft aan geïnteresseerd te zijn in het achtergrondverhaal van Gamma.

The Walking Dead Gamma spin-off
Hoewel ze niet erg hoopvol is dat een dergelijke spin-off ooit gemaakt zou worden, staat ze er wel voor open: "Ik denk niet dat iemand het zou doen, maar eerlijk, ik heb een soort van droomachtig fantasie-idee over het achtergrondverhaal van Gamma, ik denk dat het fascinerend zou zijn. Dus ik sluit niets uit."

Een eigen serie hoeft Gamma ook niet perse te krijgen. Zo kan ze verschijnen in Tales of the Walking Dead, een aankomende anthologieserie waarin iedere aflevering een ander personage centraal staat.

Birch verscheen voor het eerst in The Walking Dead seizoen 9, als een van de belangrijkste personages binnen de groep The Whisperers. Deze mensen vermommen zich als zombies om te overleven. In het midden van seizoen 10 werd Gamma vermoord.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, spinoff

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix