'John Wick'-regisseur maakt gigantische monsterserie

Chad Stahelski werkt aan een serie die Project Nemesis werkt voor Sony.

Jim Pedd, 9 mei 2022 11:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Als het aankomt op de John Wick-franchise, is er naast Keanu Reeves nog een naam die synoniem is met de wereld van moordenaars. Chad Stahelski regisseerde alle vier de films die tot nu toe gemaakt zijn.
Stahelski begon zijn carrière als een stuntman, maar boekt nu grote successen als filmregisseur. Deadline heeft het nu over een nieuw project van de regisseur: Project Nemesis. Dat wordt gebaseerd op het boek The Nemesis Saga van schrijver Jeremy Robinson.

Project Nemesis
Project Nemesis is een kaiju-thriller die voor televisie ontwikkeld wordt door Sony TV en Neal H. Moritz' productiebedrijf Original Film.

"Als het DNA van Nemesis, de Griekse Godin van de wraak, samengevoegd wordt met dat van Maigu, een vermoord klein meisje, komt er een door trauma gedreven kaiju tot leven die losbreekt in de straten van Maine en naar Boston trekt, op zoek naar de moordenaar. De reactie op deze buitenwereldse bedreiging wordt aangevoerd door Jon Hudson, een sarcastische DHS-agent wiens leiderschap van de paranormale divisie van het agentschap een grap was - tot nu toe."

Wanneer de serie te zien zal zijn is nog niet bekend. Stahelski is in elk geval enthousiast. "Vanaf het moment dat ik het boek begon te lezen, was ik aan boord."

Bron: ComicBook

Lees meer over: Chad Stahelski, Project Nemesis, Sony, john wick, kaiju

Populair nieuws