Deze schurken hadden ook in 'Moon Knight' voor kunnen komen

Deze schurken zaten bijna in 'Moon Knight'

Moon Knight-producent Jeremy Slater heeft in een interview aangegeven welke schurken er bijna in de serie zaten.

Niels Arts, 9 mei 2022 om 12:53

Moon Knight liet in de vorm van Arthur Harrow een uitstekende schurk zien, maar het had niet veel gescheeld of we hadden met andere slechteriken te maken.
Producent Jeremy Slater vertelt erover in een recent interview met The Direct. Fans hadden verwacht dat Bushman, die in de comic voorkomt, op het scherm zou verschijnen. Dit is echter niet gebeurd.

Schurken in Moon Knight
Bushman stond wel in de vroege versies van het script, maar uiteindelijk besloot Slater hem eruit te halen. Hier is waarom:

"Bushman was zeker in mijn eerste paar versies van het script, en we probeerden verschillende versies van hem te hebben. Uiteindelijk maakte ik de keuze om Bushman eruit te halen. Ik ging naar Marvel en zei ik ben er niet comfortabel mee, kunnen we hem eruit halen en het over andere versies hebben. Ze waren altijd erg behulpzaam."

Vervolgens heeft hij het over de schurken die ze overwogen hebben om in de serie te stoppen. Zo werden de namen van onder andere Stained Glass Scarlet en Zodiac genoemd. Slater kreeg zelfs een lijst met alle schurken die in de Moon Knight-comics voorkomen voorgeschoteld. Daar heeft hij naar gekeken totdat hij de naam Arthur Harrow zag, wat hij een vette naam vond. "Laten we daar mee gaan," zei hij toen.

Moon Knight is nu te zien op Disney Plus.

Bron: Comic Book

Lees meer over: Moon Knight, Marvel, Disney Plus

Populair nieuws