Marvel deelt nieuwe 'Ms. Marvel'-trailer

Marvel heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Ms. Marvel, de serie die over een maand naar Disney Plus komt.

Niels Arts, 09-05-2022 13:30

Het MCU heeft het er maar druk mee. Moon Knight is net afgelopen en Doctor Strange in the Multiverse of Madness draait nu in de bioscoop. Maar er komt nóg meer content aan, bijvoorbeeld de serie Ms. Marvel!
Ms. Marvel komt zelfs al over een maandje uit, wat Marvel als reden zag om even een nieuwe trailer te droppen. Het is helaas maar een korte trailer van dertig seconden, maar er zitten wel nieuwe beelden in.

Trailer Ms. Marvel
Deze trailer deelde Marvel via Twitter, met de herinnering erbij dat Ms. Marvel vanaf 8 juni op Disney Plus te zien is. Check de trailer hieronder.De rol van Kamala Khan/Ms. Marvel wordt gespeeld door Iman Vellani. Dit wordt haar eerste rol als actrice, wat ze eerder omschreef als vreemd. De serie gaat over een Amerikaanse moslim die in Jersey City opgroeit. Ze is een fanatieke gamer en houdt van het schrijven van fan-fiction. Daarnaast is ze een mega fan van superhelden, met name Captain Marvel. Op school en thuis zit ze niet erg lekker in haar vel, totdat ze opeens superkrachten krijgt. 'Het leven wordt beter met superkrachten, toch?'

Dat denkt ze tenminste, maar of dat ook zo is gaan we vanaf 8 juni op Disney Plus zien.

Bron: Comic Book

Lees meer over: Ms Marvel, Marvel, Disney Plus, trailer

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos