Magische krachten van Yennefer teruggekeerd in 'The Witcher' seizoen 3

Magie van Yennefer terug in The Witcher seizoen 3

De krachten van Yennefer, verloren in het eerste seizoen van 'The Witcher', lijken magischerwijs te zijn teruggekeerd in het aankomende derde seizoen.

Mitchell van Vuren, 9 mei 2022 18:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De opnames van het derde seizoen van The Witcher zijn in volle gang, en enkele geruchten moesten natuurlijk wel uitkomen. Daartussen zit een hele interessante: de vermeende verloren krachten van Yennefer van Vengerberg (Anya Chalotra) schijnen hervonden te zijn.
Volgens een rapportage van Redanian Intelligence zijn er opnames geweest met Anya voor een blue screen in de studio’s, waar de opnames plaatsvonden. Tijdens deze opnames zou Yennefer een scène hebben uitgespeeld, waar er magie aan te pas zou zijn gekomen.

Wat er exact in de scène gebeurt en wanneer het op Netflix te zien zal zijn blijft voor nu nog een mysterie. Wat zeker lijkt te zijn is dat de krachten, die Yennefer in seizoen 1 verloor en in seizoen 2 wanhopig probeerde te hervinden, weer op beeld te vinden zullen zijn binnenkort.

Een blik terug in de tijd
In de serie verloor Yennefer haar krachten na een brute aanval op Sodden in seizoen 1. In het volgende seizoen volgen we haar tijdens haar zoektocht om haar magie te herkrijgen. Hiervoor gaat ze tot het uiterste, en schroomt er niet voor om Ciri (Freya Allan) voor deze queeste op te offeren.

Voor de fans die niet kunnen wachten tot het derde seizoen, zijn seizoen 1 en seizoen 2 te zien op Netflix. Ook is hier een animatiefilm van de bekende boekenserie te vinden, genaamd The Witcher: Nightmare of the Wolf. En anders zijn er nog games, boeken, graphic novels; genoeg om nog even de honger naar seizoen 3 te stillen.

Bron: Comicbook

Lees meer over: the witcher, Freya Allan, seizoen 3, netflix, Anya Chalotra

Populair nieuws