Seizoen 2 van deze Marvel-serie wordt erg emotioneel

Seizoen 2 van deze Marvel-serie wordt emotioneler

Het volgende seizoen van Loki belooft meer emotie te bevatten.

Bram de Groot, 10 mei 2022 om 09:52

Het zal vast nog wel even duren voor we het tweede seizoen van Loki op Disney+ te zien krijgen, maar nu is in ieder geval al duidelijk dat seizoen twee een stuk emotioneler wordt dan het opvallende eerste seizoen uit 2021.
Loki is de derde serie die door Marvel Studios gemaakt werd binnen het grote Marvel Cinematic Universe, met uiteraard Tom Hiddleston als de Loki uit de realiteit Earth-616. Het eerste seizoen introduceerde Kang the Conquerer, naar verluidt de grote schurk in de huidige reeks films en series.

Nieuwe emotionele ingrediënten
In een recent interview hintte scenarioschrijver Michael Waldron naar wat er gaat komen in het tweede seizoen. Waldron zei dat het schrijversteam bij de ontwikkeling van het tweede seizoen "nieuwe emotionele ingrediënten te ontdekken" heeft.

"Ik vind het alleen de moeite waard als we een nieuw verhaal kunnen vinden voor dit personage," vertelde Waldron aan Deadline. "Het voelt alsof we nieuwe emotionele ingrediënten te ontdekken hebben met Loki's personage. Dat hebben we absoluut gevonden. Het is een geweldige voortzetting van het verhaal dat anders aanvoelt dan het eerste seizoen en hopelijk de verwachtingen zal overtreffen."

Seizoen 2 van Loki zal naar verwachting pas richting het einde van 2023 te zien zijn op Disney+, de opnames starten namelijk naar verwachting in juni dit jaar.Bron: Deadline

Lees meer over: Loki, God of Mischief, Marvel Studios, Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E Grant, Sasha Lane, Owen Wilson, Gugu Mbatha Raw

Populair nieuws