Biseksualiteit Loki moet ertoe doen in het tweede seizoen

Biseksualiteit Loki moet ertoe doen

Tom Hiddleston wil dat deze Loki-onthulling wel enige waarde heeft in de serie.

Jim Pedd, 9 mei 2022 10:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Marvel Studios heeft met zijn Disney+ series grote successen in handen. Loki is een van de best ontvangen series van allemaal.
Loki werd opgezet in de film Avengers: Endgame, toen de hoofdpersoon van acteur Tom Hiddleston in een alternatieve tijdlijn bleek te zijn ontkomen aan de Avengers en daardoor een afweek van de voor hem 'geplande' tijdlijn.

Loki-onthulling
De serie Loki onthulde in zijn derde aflevering iets nieuws over het personage. Loki en Sylvie hebben op een zeker moment een belangrijk gesprek, waarin ze onthullen dat het personage biseksueel is.

Tijdens een nieuw interview met de Britse krant The Guardian vertelt Tom Hiddleston te hopen dat het wel significant gaat zijn.

"Ik was enorm vereerd dat ze dit vroegen. We wilden allemaal de integriteit van het personage bewaken. Ik wilde er ook voor zorgen dat we geen delen zouden verliezen waar mensen van houden, terwijl we tegelijk iets nieuws probeerden. Ik hoop ook dat het feit dat Loki biseksueel bleek te zijn, betekenisvol zou zijn voor de mensen die het zagen. Het is een kleine stap, er is nog veel werk te verrichten. Maar we vonden dit allemaal van belang."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Tom Hiddleston, Loki, Disney plus

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws