Goed nieuws voor 'Star Wars'-fans!

Goed nieuws voor 'Star Wars'-fans!

De nieuwe Star Wars-serie Ahsoka is gestart met de opnames.

Bram de Groot, 10 mei 2022 om 10:41

Dit jaar krijgen we op Disney+ naar verluidt maar liefst drie series in het Star Wars-universum te zien. Eind deze maand start Obi Wan-Kenobi, even later moet Andor verschijnen en het jaar wordt naar verluidt afgerond met seizoen drie van The Mandalorian.
De eerste seizoen die in 2023 zal verschijnen is Ahsoka, een serie die zich zal focussen op het personage Ahsoka Tano. Het personage is ontwikkeld voor de animatieserie Star Wars: The Clone Wars en verscheen al in de live action-series The Mandalorian en The Book of Boba Fett.

Actrice Rosario Dawson speelt de rol weer en we krijgen in ieder geval Hayden Christensen te zien als Anakin Skywalker / Darth Vader en Natasha Liu Bordizzo als de Mandalorian Sabine Wren. Aanvullende rollen komen van Ivanna Sakhno, Mary Elizabeth Winstead en Ray Stevenson.

Opnames Ahsoka gestart
Op Twitter plaatste Star Wars een bericht en een foto. Ahsoka, een Original serie, is vandaag gestart met de productie." We zien een bekende regisseursstoel met daarop de titel van de serie.

Bron: Twitter

Lees meer over: Hayden Christensen, Ahsoka, Star Wars, Anakain Skywalker, Darth Vader, Rosario Dawson, Natasha Liu Bordizzo

Populair nieuws