Fans van Clone Wars gaan blij zijn met deze 'Star Wars'-serie

Fans van Clone Wars gaan blij zijn met 'Ahsoka'

Bryce Dallas Howard heeft heel veel zin in de volgende serie van Disney+.

Bram de Groot, 15 april 2022 om 10:58

Begin dit jaar werd The Book of Boba Fett afgerond en nu staan ​​er verschillende andere nieuwe series van Disney+ in het verschiet voor de Star Wars-fans. Een van de meest intrigerende is Ahsoka, een serie die een populair personage uit de Clone Wars-tekenfilm meer aandacht geeft.
The Mandalorian-regisseur Bryce Dallas Howard had onlangs een gesprek met Romper. Het gesprek ging ook over de heldin uit een melkwegstelsel ver, ver weg. Hoewel ze niets exclusiefs over de serie kon onthullen, beloofde Howard wel dat fans die bekend zijn met het personage uit Clone Wars een traktatie krijgen.

Feest voor de fans van Clone Wars
"Zonder iets weg te geven. Je gaat uit je dak met de Ahsoka-serie die eraan komt," zei Howard. "Ik kan je niets vertellen, maar wat ik wel kan zeggen is dat je enorm wordt beloond als je fan van de Clone Wars bent."

Howard heeft ook mooie woorden over voor collega Dave Filoni. "Hij kent Star Wars beter dan wie dan ook, samen met George Lucas," volgens Howard. “Filoni kreeg les van George toen hij Clone Wars maakte, omdat ze dat samen deden. En we\ij werkten samen aan The Mandalorian.”

De Ahsoka-serie met onder meer Rosario Dawson zal waarschijnlijk in 2023 gaan verschijnen en is een spin-off van seizoen twee van The Mandalorian.Bron: Romper

Lees meer over: Ahsoka, Rosario Dawson, Star Wars, Dave Filoni

Populair nieuws