Nieuwe 'Star Wars'-serie onthult wel heel gave set

Ahsoka duikt in de zeer oude geschiedenis van de Jedi, lijkt het.

Jim Pedd, 04-05-2022 07:16

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Er zijn nieuwe setfoto's online verschenen van de televisieserie Ahsoka. Die laten de overblijfselen van wat lijkt op een oeroude Jedi-tempel zien.
De beelden van achter de schermen verschenen bij de site Bespin Bulletin, een van de bekendere fansites. De foto's bieden een duidelijk beeld van een set, met vervallen muren die deels omringd worden door blue screens.

Ahsoka
De foto's tonen ook een indrukwekkende trap, evenals de benen van een gigantisch standbeeld. Noch Disney+, noch Lucasfilm hebben officieel bevestigd dat er een oeroude Jedi-tempel in de serie Ahsoka zit.

Check de foto's hier op Bespin Bulletin.


De opnames van Ahsoka gingen in april van start onder de werktitel Stormcrow. We weten nog niet wanneer de opnames officieel afgerond worden, al is wel bekend dat ze "tot behoorlijk laat dit jaar" gaan duren.

Ahsoka is nu dus eindelijk begonnen met de opnames, wat belangrijk is. Een van de bizarre foto's die we zagen, is er een tussen Ahsoka en Darth Maul, wat leidde tot speculatie, maar bronnen van de serie stellen dat de Ahsoka-foto's andere filmcamera's lieten zien dan daadwerkelijk bij de productie gebruikt worden.
Bron: CBR

Lees meer over: Ahsoka, Star Wars, Rosario Dawson

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 kneitergoede series op
Netflix

4 kneitergoede series op Netflix

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie